Setari Cookie-uri

Cele 10 Legi Astrale ale zodiei Leu: Vocea Universului ce te îndeamnă să faci cele mai bune alegeri pentru tine

Nativii Leu primesc energia astrală a Soarelui care îi guvernează, așadar sunt zodie de foc care se bucură de toate calitățile acestuia: lumină, energie regenerativă, căldură, putere, dorința de extindere, determinare, stridență. Universul aduce o influență puternică asupra acestei zodii, care le poate determina comportamentul și le aduce principalele tendințe și impulsuri în viață. Vă invităm să descoperiți Legile Astrale, sfaturile Universului pentru zodia Leu.

Legile Astrale ale zodiei Leu: stilul aparte este cel ce te menține în centrul atenției

Nativii Leu sunt recunoscuți pentru purtarea lor „regală”, având un stil nobil, elegant și totodată extravagant. Ținuta lor, prestația, precum și educația de care dau dovadă îi plasează rapid în centrul atenției, iar peste toate acestea știu să fie glumeți și au mai mereu lucruri interesante de spus.

Așadar, Universul îi îndeamnă să își asculte intuiția, să aleagă stilul lor propriu, să se afișeze așa cum simt, așa cum ar vrea să devină.

Legile Astrale ale zodiei Leu: pune limite în interacțiunea cu ceilalți care încerca să profite de tine

Felul de a fi al Leului, puterea să interioară, șarmul, succesul, dar și dăruința pot deveni foarte atrăgătoare pentru cei ce doresc să profite de aceste calități ale Leului.

Citește și:

Sfatul Universului este ca Leii să învețe unde să se oprească în interacțiunea cu ceilalți, ce să nu accepte, unde să pună limitele pentru a nu ajunge victime ale celorlalți.

Legile Astrale ale zodiei Leu: asumă-ți greșelile, asumarea te va face mai puternic

Nu există om care să nu greșească. Însă unii dintre noi recunosc cu dificultate greșelile, iar alții nu își asumă deloc responsabilitatea asupra greșelilor lor.

Sfatul Universului este ca Leii să își recunoască greșelile, să își asume responsabilitatea asupra lor, căci aceste gesturi îi ajută să fie mai atenți, dar totodată să câștige încrederea și respectul celor din jur.

Legile Astrale ale zodiei Leu: stăpânește-ți impulsivitatea

Ca orice zodie de foc, Leul „se aprinde” repede, ca apoi să uite la fel de ușor cele întâmplate. Unoeri, pot face sau pot spune lucruri pe care să le regrete mai târziu sau pot genera teamă în jurul lor prin impulsivitatea de care dau dovadă.

Citește și:

Tocmai de aceea sunt sfătuiți să nu lase furia să îi conducă, ci să își păstreze calmul chiar și în cele mai tensionate situații.

Aceasta nu înseamnă că nu trebuie să se exprime, ci să o facă într-o manieră calmă, însă hotărâtă.

Legile Astrale ale zodiei Leu: loialitatea este oglinda valorilor tale

Nativii Leu sunt, în general, loiali prietenilor, familiei, însă vor întâlni, la un moment dat, și persoane total nepotrivite drumului lor. Tocmai de aceea este recomandat să păstreze alături de ei doar oamenii care nu le pun frâne, care îi inspiră și îi ajută să se dezvolte emoțional și spiritual.

Așa cum zice expresia „spune-mi cu cine umblii, ca să îți spun cine ești”, la fel prietenii din jurul Leilor ar trebui să le completeze cercul de valori în viață.

Citește și:

Sursa foto articol: Julia Ardaran/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc