Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei în luna August 2022: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Horoscopul dragostei pentru luna august 2022 aduce multe vești bune pentru majoritatea nativilor zodiacului. Este o perioadă în care fiecare dintre noi va reuși să petreacă mai mult timp alături de persoana iubită, este vreme de concedii și de construit amintiri frumoase. Vă invităm să descoperiți previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte în ceea ce privește planul amoros.

Horoscopul dragostei în august 2022: zodia Leu

În luna august 2022 nativii Leu vor fi concentrați în special pe cariera și afacerile lor, pe planurile financiare pe care le au în desfășurare, căci astrele îi vor ajuta să deschidă uși care până acum le-au fost închise și să reușească să treacă peste blocaje vechi în ceea ce privește planul carierei.

Astfel că relația de cuplu poate avea de suferit când vine vorba de timpul petrecut în doi. Cu toate acestea nativii Leu reușesc să impună armonie și o atmosferă frumoasă în cuplu, tocmai pentru că vor reuși să comunice eficient cu partenerul de viață și să stabilească împreună cu acesta cum vor optimiza timpul astfel încât, pe de o parte, să-și pună în practică planurile, dar pe de altă parte să reușească să găsească oportunități pentru distracție și relaxare în doi.

Citește și:

Nativii singuri nu se vor concentra în această perioadă pe crearea unei relații. În funcție de astrograma personală, este posibil să întâlnească o persoană interesantă într-un mediu complet neașteptat pentru ei. De exemplu se pot îndrăgosti de o persoană întâlnită într-un supermarket ori peste care au dat întâmplător în graba lor spre serviciu. Chiar dacă nu au foarte mult timp, astrele le aduc totuși noroc în dragoste în această perioadă și este bine să profite de oportunitățile astrale pe care le au.

Horoscopul dragostei în august 2022: zodia Fecioară

Chiar dacă nu au motive întemeiate, nativii Fecioară vor fi foarte bine dispuși în această perioadă. Sunt optimiști și mai extrovertiți decât îi cunoaștem în mod obișnuit, sunt interesați de modul în care își petrec timpul liber și de calitatea acestuia, au poftă de distracție și de concedii și devin foarte puțin interesați de carieră.

Citește și:

Nu este tocmai caracteristic pentru o Fecioară să fie imprevizibilă, extrovertită și gata să pună în aplicare orice plan de vacanță. Își vor surprinde astfel partenerul de cuplu și prin micile escapade alături de acesta vor reuși să construiască experiențe și amintiri frumoase, care să le îmbogățească viața amoroasă și să le întărească conexiunea cu persoana iubită.

Astrele aduc noroc în dragoste și pentru nativii Fecioară care nu sunt implicați într-o relație. Pentru că aceștia călătoresc ori cunosc oameni noi, pot activa legea atracției în iubire și pot întâlni o persoană de care să se îndrăgostească adolescentin, cu nopți de insomnie și fluturi în stomac.

horoscopul dragostei august 2022 Foto: Focus and Blur/ shutterstock.com

Citește și:

Horoscopul dragostei în august 2022: zodia Balanță

Nativii Balanță par să fi apăsat deja butonul de relaxare cu ceva timp în urmă. Luna august îi surprinde, așadar, într-o buclă a grijei de sine, a hrănirii spirituale, autovindecării și a iubirii.

În cuplu, nativii Balanță rămân tandri și romantici, vor continua să își surprindă partenerul cu mici surprize și vor avea grijă să mențină o atmosferă plăcută și armonioasă în doi. Cu toate acestea, nu se vor feri să rezolve noile probleme invite în cuplu, reușind să evite tensionarea discuțiilor și focusându-se în special pe soluții de rezolvare și impactul emoțional pe care acestea le pot avea asupra celor doi.

Este o perioadă foarte frumoasă în ceea ce privește relațiile de dragoste pentru nativii Balanță, o perioadă constructivă și vindecătoare totodată.

Citește și:

Balanțele singure nu se vor grăbi să se aventureze într-o relație de iubire, dar pot avea șansa să întâlnească o persoană care să le atragă atenția și care să le tulbure emoțiile.

Horoscopul dragostei în august 2022: zodia Scorpion

Atât în dragoste, cât și în alte domenii de viață, luna august 2022 poate fi comparată cu o placă de surf: dacă nativii reușesc să se adapteze rapid și să rămână relaxați totodată vor reuși să se bucure de toate oportunitățile pe care un val uriaș le poate aduce, iar de se vor opune și se vor încăpățâna pot avea parte de căderi.

Se întâmplă astfel pentru că luna august 2022 aduce în viața nativilor Scorpion foarte multe situații imprevizibile, iar astrologul îi îndeamnă pe acești nativi să privească toate aceste încercări cu optimism, ca pe oportunități din care au multe lucruri bune de extras.

Citește și:

Extrapolând în planul sentimental, este recomandat ca Scorpionii să fie atenți la toate nevoile pe care le observă la partenerul lor de viață și să dea curs cerințelor acestuia, chiar dacă toate acestea necesită o ieșire din ritm în ceea ce privește timpul petrecut în cuplu. De asemenea, nativii Scorpion ar putea să dea frâu liber imaginației și să construiască noi surprize și experiențe frumoase alături de persoana iubită, lăsând imprevizibilul să-și facă loc în viața lor.

Nativii singuri pot avea parte de experiențe răscolitoare în ceea ce privește dragostea, putând întâlni persoane din trecut față de care au a avut sentimente intense, ori pot descoperi că o persoană pe care o evitau sau o desconsiderau este de fapt mult mai interesantă decât credeau. Pot trăi altfel experiențe buclucașe în ceea ce privește relațiile de iubire din această perioadă. Citește continuarea articolului în pagina următoare >>

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc