Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei în luna August 2022: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Horoscopul dragostei pentru luna august 2022 aduce multe vești bune pentru majoritatea nativilor zodiacului. Este o perioadă în care fiecare dintre noi va reuși să petreacă mai mult timp alături de persoana iubită, este vreme de concedii și de construit amintiri frumoase. Vă invităm să descoperiți previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte în ceea ce privește planul amoros.

Horoscopul dragostei în august 2022: zodia Săgetător

Nativii Săgetător pot scoate la iveală în această perioadă probleme mai vechi din cuplu, care au tot fost trecute cu vederea și ale căror efecte se reflectă în mod direct asupra vieții nativului Săgetător.

Este vorba de inegalități în ceea ce privește responsabilitățile de cuplu, fie anumite nevoi ale nativilor Săgetător au fost neglijate, iar acum acești nativi au decis să spună stop.

Este o perioadă în care Săgetătorii își vor dori să se pună pe ei înșiși pe primul loc în relațiile cu cei din jur, dar și în cuplu, simțindu-se sufocați sau poate chiar nedreptățiți privind timpul și spațiul personal. Săgetătorii vor dori să aibă mai mult timp pentru ei înșiși, să își împlinească diverse dorințe și plăceri, să se distreze și să se bucure de perioade de concediu cu adevărat relaxante.

Citește și:

Astfel că vor comunica toate acestea în cuplu, cu sinceritate, motiv pentru care este posibil să se nească discuții tensionate. Săgetătorii sunt destul de hotărâți în ceea ce privește nevoile lor și în funcție de relația pe care au reușit să o construiască până acum pot decide dacă vor merge mai departe împreună sau singuri.

Săgetătorii neimplicați într-o relație se vor axa în această perioadă mai degrabă pe dezvoltarea personală, pe întâlnirea cu prietenii și cu familia ori cu persoane pe care nu le-au mai văzut de mult, astfel încât viața socială a nativilor Săgetător devine mai bogată. Cu toate acestea nu se vor grăbi să înceapă o relație, ci mai degrabă vor adopta un ritm mai lent cu pași mici, dacă vor întâlni o persoană care să le stârnească interesul.

Citește și:

horoscopul dragostei august 2022 Foto: Tom Wang/ shutterstock.com

Horoscopul dragostei în august 2022: zodia Capricorn

Pentru nativii Capricorn, relația de cuplu în august 2022 o vor construi mai degrabă în jurul relaxării, conectării cu persoana iubită, căutând totodată să rezolve probleme mai vechi în cuplu care i-au afectat din punct de vedere emoțional sau chiar financiar.

Capricornii își doresc să îmbunătățească relația de dragoste pe care o au și totodată vor da dovadă de înțelegere, blândețe și tandrețe față de persoana iubită. Își doresc să se bucure de momente romantice în doi, de călătorii ori de un concediu în care să uite de toate celelalte griji și să se simtă ca într-o lună de miere.

Nativii Capricorn care nu sunt încă implicați într-o relație vor fi destul de atenți la oportunitățile pe care le au în jur în ceea ce privește planul amoros. Pentru Capricorn superficialitatea nu este deloc calea dorită în ceea ce privește cunoașterea celor din jur. Prin urmare vor dori să observe cu atenție persoanele pe care le întâlnesc, să le cunoască mai bine, se interacționeze suficient cu acestea și doar așa există șansa ca nativii Capricorn să se îndrăgostească și să înceapă o relație promițătoare pe termen lung.

Citește și:

Horoscopul dragostei în august 2022: zodia Vărsător

Deși în luna august 2022 nativii Vărsător își vor dori să decelereze ritmul pe care îl au viața de zi cu zi, responsabilitățile cu care se vor confrunta este posibil să nu le permită aceasta.

Vor avea nevoie de mai multă odihnă decât de obicei și vor încerca totodată se acorde mai mult timp cuplului. Își vor dori să petreacă miniconcedii alături de persoana iubită, să se bucure de experiențe noi de viață, iar dacă vor considera că nu mai poate aștepta, pot deschide lista de probleme care s-au adunat în ceea ce privește relația de dragoste.

Privind în ansamblu, luna august 2022 este propice momentelor romantice și iubirii pentru nativii Vărsător, astrele promițând multe experiențe frumoase alături de persoana dragă.

Citește și:

Vărsătorii singuri vor fi magnetici, atractivi, șarmanți, astfel că pentru aceștia va fi destul de ușor să atragă privirile și interesul celor din jur. Vor avea astfel șansa să-și întâlnească jumătatea și să înceapă o relație din care vor avea multe lucruri frumoase de învățat.

Horoscopul dragostei în august 2022: zodia Pești

În august 2022 nativii Pești primesc o imensă energie astrală pe care aproape că nu vor ști cum să o folosească. Nu este de mirare că vom observa în această perioadă un nativ Pești ca fiind mai agitat ori mai impulsiv decât de obicei, ceea ce nu este caracteristic pentru această zodie.

Astfel că toate aceste influențe astrale se vor reflecta și în viața de cuplu. Ca totul să meargă fără prea multe probleme, astrologii le recomandă nativilor Pești să nu stea locului, să fie activi, să găsească tot felul de activități pe care să le realizeze alături de persoana iubită. În felul acesta vor putea utiliza constructiv energia astrală pe care o primesc, construind multe amintiri frumoase alături de persoana dragă și totodată având parte de experiențe pline de adrenalină și imprevizibil.

Citește și:

Mai extrovertiți decât de obicei și mult mai dinamici, nativii Pești singuri vor avea ocazia să cunoască foarte multe persoane noi în această perioadă, iar astrele le scot în cale șansa de a-și întâlni sufletul pereche. Cu toate acestea, nativii Pești nu-și vor pierde cumpărătul și nu se vor aventura nebunește într-o relație, chiar dacă vor avea grijă să nu se simtă frânele pe care ei le pun.

Este o perioadă propice dragostei pentru nativii Pești, iar sfatul astrologului este ca aceștia să dea curs tuturor oportunităților pe care Universul le oferă.

Sursa foto articol: Zolotarevs/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc