Setari Cookie-uri

Cele 10 Legi Astrale ale zodiei Scorpion: Ascultă-ți intuiția, e vocea Universului ce îți șoptește cele mai bune sfaturi

Zodie misterioasă și foarte romantică totodată, hotărâtă și cuceritoare, Scorpionul primește numeroase influențe astrale ce ii clădesc puterea de a acționa în viață, dezvoltându-le atât planul emoțional, cât și pe cel mintal și intuitivi. Unui nativ Scorpion îi este foarte ușor să iasă în evidență, iar relațiile pe care acesta le dezvoltă cu ceilalți sunt dominate de sinceritate, de respect, de dăruință și iubire. Vă invităm să descoperiți care sunt principalele influențe astrale pe care Scorpionii le primesc, șoapte ale Universului care dictează principiile caracterului acestei zodii.

Legile Astrale ale zodiei Scorpion: Călătorește, așa îți vei hrăni curiozitatea

Scorpionii sunt zodii foarte curioase, încă de mici simt nevoia să descopere mediul înconjurător și pe măsură ce cresc vor fi tentați să descopere secretele în oameni. Nu se tem să cerceteze și atunci când vor, pot da dovadă de o mare capacitate de concentrare și de muncă.

Însă cel mai mult îi vor relaxa și totodată le vor hrăni curiozitatea sufletească și mintală călătoriile.

Astrologii vă sfătuiesc să încercați să descoperiți zonele frumoase ale țării în care locuiți, dar totodată să vizitați și alte locuri, alte culturi ale lumii.

Legile Astrale ale zodiei Scorpion: Învață să lași trecutul în urmă

Nativii Scorpion sunt cunoscuți în întreg zodiacul ca având o memorie extraordinară și totodată ca fiind mânați de o puternică dorință de răzbunare atunci când sunt răniți.

Citește și:

Memoria este bună pentru toți dintre noi, însă resentimentele nu.

Tocmai de aceea astrologii încurajează nativii Scorpion să nu își mai concentreze energia pe trecut, ci să se focuseze asupra prezentului și viitorului. Chiar dacă iertarea nu este tocmai caracteristica lor de bază, totuși purtarea resentimentelor le poate aduce foarte mult rău în viață și îi poate determina să ia decizii nepotrivite pentru evoluția lor spirituală.

Lecția pe care trebuie să o învețe Scorpionul este aceea de a lăsa trecutul în urmă, adunându-și puterile și calitățile pentru a construi lucruri frumoase în prezent și viitor și nu pentru a încerca să se răzbune, ori să-și caute dreptatea acolo unde nu mai este locul lor.

Această lege astrala poate fi interpretată și ca stimularea Scorpionilor în a lupta pentru drepturile lor viitoare și pentru a-i apăra pe cei vulnerabili. De exemplu un Scorpion abuzat nu se va răzbuna neapărat pentru că așa simte, ci își va căuta dreptatea pentru a împiedica un rău viitor. Iar în această situație putem spune că legea astrală de a investi în prezent și viitor a fost activată.

Citește și:

Legile Astrale ale zodiei Scorpion: Nu îți fie teamă să vorbești despre suferințele tale

Pe cât par de extrovertiți, pe atât sunt de interiorizați și misterioși când vine vorba de viața lor personală, de secretele lor și mai ales le suferințele și vulnerabilitățile lor.

Așa cum o să descoperiți în rândurile de mai jos, Scorpionii reușesc să-și facă prieteni adevărați în viață și tocmai de aceea recomandarea astrologilor este ca acești nativi să învețe să discute și cu ceilalți problemele pe care le au. Nu în ideea de a se plânge, ci cu scopul de a descoperi și noi opinii. De asemenea, este posibil să primească ajutor din partea celor care îi respectă, ii iubesc sau care pur și simplu au un spirit altruist dezvoltat.

Citește și:

Cu alte cuvinte, dacă vor încerca să vorbească, vor primi și ajutorul de care au nevoie. Cere și ți se va da!

legile astrale ale zodiei scoprion

Foto: ladyphoto/ shutterstock.com

Legile Astrale ale zodiei Scorpion: Nu te teme de șarmul tău

Nativii Scorpion au o sexualitate aparte și sunt cunoscuți în întreg zodiacului pentru senzualitatea și romantismul lor. Deși sună frumos, este posibil ca uneori puterea lor de atracție să le aducă evenimente neplăcute, să le facă rău sau pur și simplu să dureze un timp mai lung până se autodescoperă.

Astrele îi încurajează pe nativii Scorpion să învețe să fie ei înșiși și să nu se teamă de puterea lor magnetică, de șarmul pe care îl dețin. Cu timpul vor învăța să culeagă doar bucuriile zestrei astrale pe care au primit-o.

Citește și:

Legile Astrale ale zodiei Scorpion: Valorifică relațiile tale de prietenie

Prin sinceritatea lor, dar și prin faptul că nu tolerează minciuna și nici un fel de comportament neplăcut al celor din jur, nativii Scorpion țin să păstreze în jurul lor doar oameni cu care pot crea relații calitative de prietenie sau profesionale.

Sfatul astrologilor este ca Scorpionii să învețe să valorifice relațiile pe care reușesc să le construiască, căci atât ei, cât și ceilalți au multe de dăruit unii altora. Multe obstacole se vor ridica și drumul nativilor Scorpion prin viață va deveni mai ușor. Citește continuarea în pagina 2 >>

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc