Setari Cookie-uri

Cele 10 Legi Astrale ale zodiei Scorpion: Ascultă-ți intuiția, e vocea Universului ce îți șoptește cele mai bune sfaturi

Zodie misterioasă și foarte romantică totodată, hotărâtă și cuceritoare, Scorpionul primește numeroase influențe astrale ce ii clădesc puterea de a acționa în viață, dezvoltându-le atât planul emoțional, cât și pe cel mintal și intuitivi. Unui nativ Scorpion îi este foarte ușor să iasă în evidență, iar relațiile pe care acesta le dezvoltă cu ceilalți sunt dominate de sinceritate, de respect, de dăruință și iubire. Vă invităm să descoperiți care sunt principalele influențe astrale pe care Scorpionii le primesc, șoapte ale Universului care dictează principiile caracterului acestei zodii.

Legile Astrale ale zodiei Scorpion: Dezvoltă-ți capacitatea organizatorică

Așa cum spuneam în începutul acestui articol, Scorpionii primesc atât energii astrale emoționale, cât și o logică extraordinară și o intuiție incredibilă. Prin urmare mai multe impulsuri le vor ravași puterea de decizie.

Tocmai de aceea este recomandat să dea frâu liber puterilor organizatorice, chiar și atunci când simt că poate nu este aceasta treaba lor. Însă nimeni n-ar putea să o fac atât de bine și totodată această organizare va fi de ajutor atât pentru ceilalți, cât mai ales pentru ei.

Sfatul astrelor este ca nativii Scorpion să nu se teamă să-și cultive capacitatea de sinteză și organizare a priorităților și deciziilor cu care se confruntă de lungul vieții.

Citește și:

Legile Astrale ale zodiei Scorpion: controlează-ți impulsurile

Imaginați-vă o oală cu apă pusă la fiert. Este o oală cu presiunea, dar focul este mic inițial. Așadar apa va atinge greu punctul de fierbere, dar apoi acumulează presiune și are puterea de a exploda. Cam așa am putea descrie și maniera în care nativii Scorpion se pot enerva.

Chiar dacă inițial par fi emoționali, de neclintit, mai târziu este posibil să ne găsim în mijlocul unei adevărate furtuni.

Pentru a nu se ajunge aici, sfatul astrologilor pentru nativii Scorpion este ca aceștia să încerce să comunice din timp toate acele aspecte care îi necăjesc, îi nemulțumesc.

Totodată, este recomandat să ia aminte că nu oricine și nu orice merita nervii lor.

Legile Astrale ale zodiei Scorpion: nu accepta sa faci ceea ce nu iti place

Scorpionii în general nu acceptă lucruri care nu le fac plăcere și nici comportamente care îi deranjează. Dar când vine vorba de dragoste, lucrurile se pot schimba radical. Nativii Scorpioni sunt în stare să iubească până la capătul puterilor, până la punctul de sacrificiu personal.

Citește și:

Tocmai de aceea recomandarea astrologilor este ca nativii Scorpion să nu accepte niciodată ceva ce le creează disconfort și neplăceri, chiar și atunci când este vorba de dragoste.

Pe de altă parte și cei din jur au nevoie de un om puternic care să rămână pe poziții atunci când ei greșesc cărarea.

Legile Astrale ale zodiei Scorpion: sinceritatea este minunată, dar ai grijă cum o expui

Printre cele mai sincere zodii ale horoscopului se numără și nativii Scorpion. Și cum au tendința să trântească vorbele fără a le aranja într-o manieră dulce, este posibil ca cei din jur să se simtă deranjați de ajutor în loc să aprecieze sinceritatea Scorpionilor.

Șoapta Universului este ca Scorpionii să gândească cu atenție modul în care transmit un mesaj sincer celor din jurul lor, pentru a nu-i răni și pentru a nu face mai mult rău decât bine.

Citește și:

Legile Astrale ale zodiei Scorpion: Iubești pasional, dar nu uita de tine

Da, Scorpionii își pot pierde mințile atunci când iubesc nebunește și se poate îndrăgosti adolescentin chiar și la vârstă înaintată, cu fluturi în stomac și nopți de insomnie.

Fiecare dintre noi ne putem găsi la un moment dat în relații care nu ne fac bine. În astfel de situații Scorpionul se poate lăsa pe el pentru a-l pune mereu și mereu pe celălalt pe primul plan.

Sfatul Universului este ca Scorpionii să își asculte vocea interioară și intuiția lor puternică și să nu uite de valorile lor interioare, morale și emoționale. În felul acesta vor reuși să nu rămână prea mult într-un mediu toxic emoțional.

Foto: Tatyana Volkova/ shutterstock.com

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc