Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei în luna Noiembrie 2022 pentru fiecare zodie în parte

A mai rămas foarte puțin din acest an și săptămânile le numărăm deja pe degete. Sărbătorile se apropie și parcă intrăm deja în atmosfera lor, când miroase a bunătăți în casă, ne bucurăm de prezența celor dragi și savurăm cum putem mai bine vacanța/ concediul. În acest spirit este si dragostea în cazul fiecărei zodii în Noiembrie 2022, iar multe lucruri benefice pentru fiecare se vor întâmpla în această perioadă de timp. Vă invităm să descoperiți previziunile astrale complete privind Horoscopul dragostei în Noiembrie 2022 pentru fiecare zodie în parte.

Horoscopul dragostei în luna Noiembrie 2022: zodia Berbec

În această lună Berbecii vor avea foarte mult de lucru și vor fi nevoiți să dea curs unei liste lungi de responsabilități. Tocmai de aceea este posibil să se afunde în muncă și să lase pe locul doi timpul petrecut în cuplu și familie.

Nu e de mirare dacă se vor isca discuții în contradictoriu și reproșuri. Tocmai de aceea Berbecii trebuie să se reorganizeze în această lună, să facă liste cu priorități, astfel încât să reușească să devină foarte eficienți și să găsească timp pentru a îl petrece alături de persoanele dragi.

Dacă vor reuși, se vor bucura de momente romantice și de dragoste la superlativ alături de partenerul de cuplu, care le vor pregăti multe surprize frumoase în această perioadă.

Citește și:

Berbecii singuri trebuie să mai scoată nasul din birou dacă doresc să întâlnească o persoană interesantă alături de care să poată începe o relație. Astrele le oferă totuși noroc în dragoste și șansa de a începe o relație, de a se îndrăgosti, chiar dacă este posibil ca pe această persoană să o descopere în cercul de colegi sau de prieteni.

Horoscopul dragostei în luna Noiembrie 2022: zodia Taur

Astrele le aduc romantism, magnetism și multă, multă dragoste în Noiembrie 2022. Taurii se bucură de foarte multe momente plăcute petrecute alături de persoana iubită și reușesc să organizeze mici surprize ori escapade care îi ajută să alunge rutina din cuplu și să construiască amintiri frumoase alături de persoana dragă.

Citește și:

Viața socială a Taurilor devine tot mai intensă în această lună, cercul de prieteni se va lărgi și vor cunoaște o serie de persoane foarte interesante, care îi ajută să își găsească echilibrul interior și să rezolve anumite probleme pe care le aveau cu ei înșiși. Aceste evenimente vor avea ecou și în viața de cuplu, căci vor avea parte de multă distracție și voie bună.

Nativii singuri au șanse foarte mari să se îndrăgostească în luna Noiembrie și să se pregătească astfel de un final de an romantic, plin de emoție și tandrețe.

horoscop dragoste noiembrie 2022 Foto: Zharinova Marina/ shutterstock.com

Horoscopul dragostei în luna Noiembrie 2022: zodia Gemeni

Și Gemenii se bucură de noroc în relație și în dragoste în această lună. Astrele le aduc putere de comunicare și multă imaginație, ceea ce îi determină să găsească soluții rapide în convorbirile mai delicate sau în contradictoriu pe care le duc. Vor fi astfel stăpânii argumentelor și vor ști să transforme o ceartă într-o discuție constructivă.

Citește și:

Astfel că în cuplu pare să fie numai lapte și miere, căci Gemenii se concentrează în special pe eficiența comunicării și activităților pe care le au în relație, scopul lor fiind să îndepărteze rutina, să reaprindă flacăra pasiunii și să se îngrijească mai atent de nevoile celuilalt.

Și nativii Gemeni vor avea parte de multe activități sociale prin intermediul cărora vor cunoaște oameni noi. Nativii singuri ar putea să se îndrăgostească de o persoană pe care o vor întâlni în această lună, dar vor fi destul de prudenți în ceea ce privește începerea unei relații. Mai degrabă vor dori să cunoască mai bine acea persoană, dincolo de imaginea la prima vedere, pentru a fi siguri că este ceea ce vor și nu se leagă la cap fără să-i doară.

Citește și:

Horoscopul dragostei în luna Noiembrie 2022: zodia Rac

Racii au multe de rezolvat și de împărțit cu partenerul de viață, pentru că acești nativi traversează o perioadă în care se simt dezechilibrați și au nevoie să se reorganizeze și să își restabilească prioritățile. Aceste tendințe vor avea efect asupra relației de cuplu, pentru că Racii vor dori să pună o parte din responsabilitățile pe care ei le au pe umerii partenerului, considerând că este timpul să existe o egalitate din acest punct de vedere între ei ca și parteneri.

Contează foarte mult modul în care Racii vor pune problema: dacă pornesc de la ideea de egalitate s-ar putea să stârnească certuri și frustrări ale partenerului de viață, dar dacă vor porni de la ideea de ajutor pe care celălalt să-l ofere, ar putea obține colaborarea cu partenerul de viață fără să genereze sentimente negative.

Citește și:

Nativii singuri și-ar dori să se afle într-o relație de cuplu, însă sunt destul de pretențioși când vine vorba despre acceptarea unui partener. Așadar, chiar dacă vor întâlni o persoană care să le stârnească interesul, vor fi destul de prudenți în ceea ce privește un pas către cuplu.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc