Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei în luna Noiembrie 2022 pentru fiecare zodie în parte

A mai rămas foarte puțin din acest an și săptămânile le numărăm deja pe degete. Sărbătorile se apropie și parcă intrăm deja în atmosfera lor, când miroase a bunătăți în casă, ne bucurăm de prezența celor dragi și savurăm cum putem mai bine vacanța/ concediul. În acest spirit este si dragostea în cazul fiecărei zodii în Noiembrie 2022, iar multe lucruri benefice pentru fiecare se vor întâmpla în această perioadă de timp. Vă invităm să descoperiți previziunile astrale complete privind Horoscopul dragostei în Noiembrie 2022 pentru fiecare zodie în parte.

Horoscopul dragostei în luna Noiembrie 2022: zodia Săgetător

În viața amoroasă a Săgetătorilor încă au rămas multe lucruri de rezolvat, iar nativii vor dori o perioadă de relaxare în Noiembrie 2022, ceea ce intră în contradicție cu problemele stringente care au nevoie de rezolvare. Prin urmare Săgetătorii trebuie să iasă din confortul lor personal și să facă față provocărilor emoționale ale acestei luni.

Este posibil să descopere că partenerul de viață are o listă de reproșuri și că este timpul să fie mai atenți la nevoile acestuia și la timpul alocat cuplului. Probabil că Săgetătorii au fost destul de ocupați în ultimele luni și acum este timpul să pună pe primul loc relația lor.

Nativii singuri pot traversa o perioadă bulversantă din punct de vedere emoțional, în care să nu reușească să distingă bine între sentimentele de iubire, de atracție ori de prietenie. Pentru a nu face greșeli în acest sens, astrologul le recomandă prudență înainte de a lua o decizie importantă privind începerea unei relații de cuplu.

Citește și:

Horoscopul dragostei în luna Noiembrie 2022: zodia Capricorn

Astrele aduc noroc în dragoste Capricornilor, atât de mult încât această zodie care iubește controlul și este foarte rațională se poate comporta ca un adolescent îndrăgostit, haotic și cu mintea plecată în altă parte. Căci da, Capricornii se pot îndrăgosti nebunește în Noiembrie 2022, cei singuri pot experimenta chiar mai multe aventuri într-o perioadă despre care am putea spune că este destul de scurtă, dar toate aceste experiențe sunt frumoase și pline de sens pentru ei, fără a le aduce regrete.

Nativii aflați deja într-un cuplu vor avea poftă de distracție și adrenalină și vor organiza mini concedii alături de persoana iubită ori seri de neuitat, în care să dea frâu liber imaginației și să se bucure de viață și de experiențe pe care nu le-am mai trăit până acum în doi.

Citește și:

Horoscopul dragostei în luna Noiembrie 2022: zodia Vărsător

Nativii Vărsător traversează o etapă foarte interesantă din punct de vedere emoțional. Cumva, pentru acești nativi, se încheie o etapă și se află la începutul unei alteia. Este vorba despre o etapă de maturizare emoțională și spirituală, în care au avut multe de învățat despre propriile lor valori, dar și despre modul în care reușesc să și le exprime în fața celorlalți și cum se raportează în relațiile cu persoanele dragi.

Au, așadar, o serie de concluzii și deja schițează direcții noi în relația de cuplu. Sunt mai atenți la nevoile partenerului de viață, se plâng mai puțin, sunt mai organizați astfel încât să găsească mai mult timp pentru ei și pentru persoana iubită și au grijă să bifeze ca rezolvate multe din problemele care s-au strâns pe lista priorităților.

Citește și:

Se vor focusa astfel pe rezolvarea fisurilor din cuplu și pe transpunerea relației pe care o au la un alt nivel, unul mai matur, mai responsabili, dar mai ales mai intim și plin de iubire.

Vărsătorii singuri au mult noroc în dragoste, astfel că pot fi curtați de o persoană care inițial nu le-a stârnit interesul, dar care reușește să le capteze atenția și fascinația. Așadar, chiar dacă nu se îndrăgostesc la prima vedere, totuși Vărsătorii ar putea să construiască o relație de dragoste foarte interesantă și valoroasă pentru ei.

Horoscopul dragostei în luna Noiembrie 2022: zodia Pești

Nativii Pești traversează o perioadă de criză care se poate prelungi sau se poate încheia în orice moment, acest final depinzând foarte mult de relațiile pe care le-au construit de a lungul timpului cu cei din jur sau cu partenerul de cuplu.

Citește și:

Peștii devin mai centrați pe propriile nevoi, cine sunt ei și ceea ce exprimă în cuplu, pe valorile pe care ar dori să le crească în relația pe care o au. Prin urmare vor spune toate aceste nevoi cu voce tare și vor aștepta o reacție clară din partea partenerului de viață, o reacție în alb și negru, căci Peștii nu vor accepta nuanțele de gri sau compromisurile în traducere.

Așadar, această perioadă ar putea fi tensionată în planul amoros pentru Pești, dar rezultatele vor fi destul de benefice pentru ceea ce privește viața lor intimă.

Nativii singuri ar putea avea tendința să se arunce în aventuri amoroase, dar nu se simt încă dispuși să-și asume foarte multe responsabilități de cuplu. Depinde mult de persoana pe care o întâlnesc și de cât de mult aceasta reușește să le capteze interesul nativilor Pești.

Citește și:

Sursa foto articol: LilKar/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc