Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei în luna Noiembrie 2022 pentru fiecare zodie în parte

A mai rămas foarte puțin din acest an și săptămânile le numărăm deja pe degete. Sărbătorile se apropie și parcă intrăm deja în atmosfera lor, când miroase a bunătăți în casă, ne bucurăm de prezența celor dragi și savurăm cum putem mai bine vacanța/ concediul. În acest spirit este si dragostea în cazul fiecărei zodii în Noiembrie 2022, iar multe lucruri benefice pentru fiecare se vor întâmpla în această perioadă de timp. Vă invităm să descoperiți previziunile astrale complete privind Horoscopul dragostei în Noiembrie 2022 pentru fiecare zodie în parte.

Horoscopul dragostei în luna Noiembrie 2022: zodia Leu

Leii sunt norocoși pe toate planurile vieții în Noiembrie 2022. Am putea spune că se numără printre cele mai norocoase zodii din Horoscop în această perioadă.

astrele le aduc calm și entuziasm, putere organizatorică și de comunicare, astfel că Leii vor reuși să rezolve foarte multe probleme de cuplu în Noiembrie 2022 și o vor face într-o manieră armonioasă, matură și constructivă.

De asemenea, vor reuși să organizeze surprize pentru persoana iubită și să se bucure de miniconcedii, de weekend, astfel că vor reuși să combine utilul cu plăcutul și să construiască o lună Noiembrie minunată din punct de vedere al experiențelor emoționale.

Nativii singuri vor ieși cu ușurință în evidență și vor atrage interesul mai multor persoane din jur. Cu toate acestea Leii sunt destul de pretențioși când vine vorba despre viața lor personală și despre a o împărți cu altcineva. Prin urmare va fi destul de greu să cucerești un Leu în Noiembrie 2022.

Citește și:

Horoscopul dragostei în luna Noiembrie 2022: zodia Fecioară

Fecioarele pot traversa o perioadă stresantă Noiembrie 2022, chiar dacă la finalul acestei perioade vor descoperi că au o serie de realizări și se bucură de beneficiile pe care le-au câștigat. Totuși drumul parcurs este perceput ca fiind destul de tensionant și solicitant pentru acești nativi.

Tocmai de aceea în relația de cuplu Fecioarele vor avea nevoie de sprijinul persoanei iubite, de tandrețe și gesturi pline de romantism, de aprecieri și încurajări. În măsura în care vor reuși să transmită aceste nevoi persoanei iubite se pot bucura de un răspuns pozitiv din partea acesteia.

Fecioarele singure se pot simți prea ocupate ori prea acaparate de problemele zilnice, astfel încât să pună pe locul doi nevoia de iubire și de a întemeia o relație. Prin urmare nativii nu se grăbesc să se arunce în brațele cuiva, ci mai degrabă simt că au alte probleme pe cap pe care vor să le rezolve.

Citește și:

horoscop dragoste noiembrie 2022 Foto: Ironika/ shutterstock.com

Horoscopul dragostei în luna Noiembrie 2022: zodia Balanță

În Noiembrie 2022 Balanțele se bucură de tot ce este mai bun din relația lor de cuplu. Vor fi răsfățate și complimentate și vor face o echipă extraordinar de bună cu partenerul de viață. Astfel că vor avea mici escapade în care se vor bucura de timpul petrecut împreună, vor ieși alături de prieteni și se vor distra pe cinste. Cu alte cuvinte vor trăi viața la fel de intens ca în adolescență, cu emoții pure, cu poftă de viață și adrenalină.

Balanțele singure au toate șansele să înceapă un cuplu în Noiembrie 2022 și să trăiască o poveste de dragoste aventuroasă, cu emoții tari, însă nu am putea spune dacă este vorba despre un cuplu de lungă durată sau doar de o relație scurtă, dar frumoasă, din care acești nativi vor avea foarte multe lucruri bune de învățat.

Citește și:

Horoscopul dragostei în luna Noiembrie 2022: zodia Scorpion

în Noiembrie 2022 Scorpionii își vor găsi pacea și echilibru în iubire, vindecarea în brațele celui drag și pentru ei cuplul reprezintă oaza de relaxare și revitalizare.

Noiembrie 2022 este o lună plină cu responsabilități de muncă, astfel că Scorpionii trebuie să mențină un ritm destul de obositor, ceea ce le va scădea nivelul energetic și îi va determina să fie mai irascibili sau mai sensibil decât de obicei. În iubire reușesc să se reechilibreze, să se relaxeze și să găsească susținerea și motivarea de care au nevoie. Este foarte important ca Scorpionii să nu genereze certuri și să încerce să mențină armonia în relația de cuplu prin romantism, tandrețe și vorbă dulce.

Citește și:

Scorpionii singuri se pierd mai degrabă în muncă și în rezolvarea responsabilităților curente, astfel că vor da mai puțină importanță planului relațional. Cu toate acestea, în funcție de harta astrală personală a fiecăruia, nu este exclus să se îndrăgostească în această lună.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc