Setari Cookie-uri

Astrologie: Paradoxuri despre barbatii din fiecare zodie

Sa dam valul la o parte! Sunt lucruri pe care le afli despre partenerul tau dupa mult timp petrecut impreuna si te atinge cu o usoara mirare sau chiar cu un soc adevarat. Aparentele inseala, se stie bine. Sa vedem ce adevaruri poti descoperi despre barbatii din fiecare zodie. Se prea poate ca unele lucruri sa te revolte, dar, nu uita, informatia inseamna putere!

RAC

Il stii un amic foarte bun si loial, amuzant si capricios, ai avut surpriza ca sa descoperi ca are sentimente pentru tine, pe care le-a ascuns cu maiestrie luni sau chiar ani, asteptand...momentul potrivit! Desi pare ingaduitor, este de fapt exigent cu tine si aplica metoda ”dupa fapta si rasplata”, chiar daca tace si isi ia revansa pe ascuns fata de scenele pe care i le faci.

LEU

Mandru, sigur pe sine si generos, este o persoana fermecatoare, afectuoasa, despre care iti imaginezi ca iti va face toate mofturile. Da, generozitatea sa este mare, doar ca te va mira spiritul sau rebel (neasteptat din partea unei asemenea persoane atat de dragute), ironia cu care te trateaza daca nu esti la inaltimea asteptarilor sale si nevoia de incurajarei pe care o are.

FECIOARA

Inteligent, harnic si cu picioarele pe pamant, consideri ca ti-ai gasit partenerul potrivit pentru o casatorie reusita. Cu timpul descoperi ca este foarte naiv in afaceri, face investii care nu sunt rentabile, are un fel de a fi cu capul in nori si mai este si indecis cu privire la planurile sale: inclusiv in ceea ce te priveste.

BALANTA

Romantic si visator, dornic mereu de armonie si comunicare, te increzi in faptul ca ai gasit un partener cu care poti trage in aceiasi directie! Nimic mai gresit, deoarece el cauta sa isi realizeze propriile interese si la un moment dat te simti precum un accesoriu, cei drept frumos, dar nu prea folositor in viata lui.

SCORPION
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Septembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc