Setari Cookie-uri

Astrologie: Paradoxuri despre barbatii din fiecare zodie

Sa dam valul la o parte! Sunt lucruri pe care le afli despre partenerul tau dupa mult timp petrecut impreuna si te atinge cu o usoara mirare sau chiar cu un soc adevarat. Aparentele inseala, se stie bine. Sa vedem ce adevaruri poti descoperi despre barbatii din fiecare zodie. Se prea poate ca unele lucruri sa te revolte, dar, nu uita, informatia inseamna putere!

Pare foarte ambitios pe plan profesional, indragostit de tine pana dupa urechi, crede in sufletul pereche si iti face juraminte de dragoste pana la moarte si dincolo de ea. Un adevar care nu o sa iti placa este ca nu are atata ambitie precum pare, ci doreste sa parvina. Intotdeauna ia in calcul ce castiga si ce pierde. Pune partea materiala mai presus de orice. O sa iti alunge subtil toate ideile acestea. Insa probabil te-ai intrebat macar odata daca s-a casatorit cu tine din interes (sau nu se casatoreste cu tine tot din cauze materiale)? Suntem convinsi ca nu vrei sa auzi raspunsul la aceasta intrebare.

SAGETATOR

Idealist si foarte convingator, simti ca ai gasit un barbat adevarat. Alfi mai tarziu ca este un copil mare care adora distractia, relaxarea si viata usoara, fuge de deciziile serioase si isi schimba propriile convingeri (acelea pe care ti le predica tie cu mare pompa) dupa bunul sau plac. Partea buna este ca nu este atat de incapanat precum vrea sa para, daca ai argumente logice il poti convinge sa faca aproape de orice pentru tine.

CAPRICORN

Atitudinea lui de superioritate, dezinvoltura cu care vorbeste despre femei in general, faptul ca se lasa curtat si te trateaza ca pe una dintre multe, te face sa consideri ca este total lipsit de tandrete si incapabil de sentimente autentice fata de o singura femeie. Descoperi mirata dupa o relatie de cativa ani, ca se ataseaza de tine deosebit de puternic, este usor de ranit, gelozia il roade, dar nu recunoaste, este foarte posesiv si tinde sa iti controleze fiecare pas.

VARSATOR

Sociabil, cu o nevoie imensa de a avea prieteni, este persoana care vorbeste de egalitate, altruism si sentimentul libertatii toata ziua. Mirarea ta este mare cand dupa ce te casatoresti cu el aceasta libertate se refera la el, in rest ai dat de un mic tiran in casa, care are nevoie de prieteni si de viata sociala pentru a-si trai nevoia de dominare si de a fi laudat. Povesteste despre egalitatea dintre femei si barbati, pentru ca se asteapta de la tine sa muncesti si sa aduci bani ca el sa poata trai relaxat.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Septembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc