Setari Cookie-uri

Astrologie: Destin, karma si liber arbitru

In general oamenii nu sunt lamuriti in legatura cu notiunile de destin si karma deoarece unele explicatii sunt ambigue si nu se face o diferenta clara intre lectiile karmice si destin. Multi adera la parerea ca destinul si liberul arbitru nu pot exista impreuna. Aceasta este si motivul pentru care o harta astrala este greu de explicat. Sunt multe aspecte neclare, iar prin acest articol dorim sa avem ca scop clarificarea unor notiuni de baza pentru a-ti intelege existenta.

O greseala comisa de oameni este faptul ca se asteapta ca daca in astrograma lor este inscrisa un eveniment pozitiv acest lucru se va intampla obligatoriu. De exemplu, un barbat poate avea scopul vietii realizarea unei afaceri prospere si acumulare materiala. Scopul vietii este diferit la multa lume, dar poate si coincide la unii oamenii (poate fi casatoria din dragoste, autocunoastere, dezvoltare spirituala, dezvoltare intelectuala, realizarea unei afaceri, ajutarea omenirii, copiii, sa fie un lider politic etc.). Sa revenim la exemplul nostru, acest barbat daca are ca scop al vietii implinirea in plan financiar, nu este obligatoriu sa il si atinga! Pentru acest lucru el va avea de parcurs un drum mai greu sau mai usor, in functie de destin care ii ofera anumite oportunitati (ex: o ruda care il ajuta in afaceri) sau anumite piedici (ex: s-a nascut intr-o familie saraca).

Aici intervin doi factori: karma si liberul arbitru. Daca are o karma grea, atunci numarul de obstacole va fi cu mult mai mare. Daca are putina karma de ars atunci problemele vor fi mai usoare.

El are de invatat in viata sa (deci pe drumul destinului pe care il parcurge) cateva lectii (aceste lectii karmice si de viata sunt clar indicate in astrograma karmica), de exemplu omul nostru are de invatat sa isi faca prieteni. In cazul sau acest lucru va fi vital in atingerea scopului vietii sale, acela de a realiza o afacere. Alta persoana poate avea ca lectie, de exemplu organizarea banilor, altul sa invete sa aibe incredere in sine, etc. (exista o infinitate de posibilitati, din cauza aceasta harta astrala a unei persoane este UNICA). Revenim la omul nostru care trebuie sa invete sa isi faca prieteni si va fi testat daca a reusit sa faca acest lucru.

In cazul in care a reusit, atunci va fi ca eroul din basme care cu ajutorul prietenilor pe care si i-a facut pe drum a reusit sa isi duca la bun sfarsit menirea.

Insa daca nu invata lectia, daca isi tradeaza prietenii, este egoist, nu isi ajuta amicii, atunci va pica testul si nu isi va atinge scopul. Isi creaza karma negativa, va pierde bani, afacerea nu se va dezvolta si el nu va sti motivul. Se va mira deoarece in astrograma sa sunt indicati multi bani iar el se chinuie cu datoriile.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc