Setari Cookie-uri

Astrologie: Destin, karma si liber arbitru

In general oamenii nu sunt lamuriti in legatura cu notiunile de destin si karma deoarece unele explicatii sunt ambigue si nu se face o diferenta clara intre lectiile karmice si destin. Multi adera la parerea ca destinul si liberul arbitru nu pot exista impreuna. Aceasta este si motivul pentru care o harta astrala este greu de explicat. Sunt multe aspecte neclare, iar prin acest articol dorim sa avem ca scop clarificarea unor notiuni de baza pentru a-ti intelege existenta.

Raspunsul este simplu: a picat testele vietii.

Pe durata unei vieti responsabilitate fata de sine insusi a fiecarui om este sa se autocunoasca si sa se autodezvolte.

Liberul arbitru joaca un rol important atunci cand omul are doua sau mai multe optiuni: poate opta pentru a face bine sau a face rau, pentru a-si schimba domiciliul sau nu, pentru a se certa sau a se impaca, pentru a se casatori din dragoste sau din interes etc.

Mana destinul este implicata in aceste optiuni: uneori soarta nu lasa omului prea multe optiuni, de exemplu in cazul unui accident de masina daca NU a fost vina sa acest accident sau in situatia in care un copil a fost abandonat la orfelinat etc. Aceste experiente care nu depinde de om, sunt cauzate de karma sa.

Insa omul este responsabil de toate experientele care sunt rodul propriilor alegeri!

Nu se poate spune ca un om a fost predestinat sa devina alcoolic: a fost alegerea sa. Se poate spune ca un om a fost predestinat sa devina artist, daca s-a nascut cu talent artistic iesit din comun. Acest talent a fost rodul unei karme pozitive. Totusi depinde de liberul sau arbitru daca va deveni artist, sau alcoolic.

In acest articol am vrut sa atragem atentia asupra responsabilitatii propriilor alegeri in viata. Prea multa lume de vina pe destin, pe ”noroc” si ”ghinion”.


Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc