Setari Cookie-uri

Cele 10 Legi Astrale ale zodiei Pești: Sfaturile Universului pentru cea mai intuitivă zodie din Horoscop

Ultima zodie din horoscop este și cea mai intuitivă dintre toate. Legile astrale dictate de Univers pentru fiecare nativ Pești sunt strâns legate de trăsăturile fundamentale ale acestei zodii, de calitățile și defectele dictate astral, având menirea de a fi un ghid pentru acești nativi și de a-i ajuta să înțeleagă mai ușor anumite aspecte din viața lor. Vă invităm să citiți cele 10 Legi astrale pentru zodia Pești.

Legile astrale ale zodiei Pești: alege un scop și ține-te de el

Cu o imaginație așa bogată și un spirit ludic așa intens, adesea nativii Pești se pot pierde pe cărările vieții. Tocmai de aceea sfatul Universului este ca, atunci când acești nativi identifică un drum pe care sunt convinși că se vor simți bine și care duce la o destinație ce le aduce împlinire și fericire, ei bine să se țină de acest drum. Cu siguranță vor mai alege și alte cărări în același timp, dar măcar de unul să se țină.

Altfel vor risca să se piardă în apele oceanelor interioare și să constate că s-au îndepărtat puțin de la ceea ce le aduce bunăstare și fericire.

Legile astrale ale zodiei Pești: îndrăznește să fii tu însuți

Așa cum spuneam mai sus, uneori nativii Pești pot fi considerați mai ciudați, însă este bine să își asculte intuiția. Atunci când sunt ei înșiși și se comportă și exprimă ca atare, vor primi cele mai bune lecții de la viață și vor reuși să atragă în jurul lor cei mai potriviți oameni pentru ei.

Citește și:

Dacă vor să se dezvolte și să evolueze cu adevărat spiritual, mental și material, este bine să lase măștile departe și să le arate tuturor cine sunt ei. Nu trebuie să fie acceptați de toți. Peștii sunt firi unice și puternice și rareori vor putea fi pe gustul tuturor. Ei au nevoie de prieteni adevărați, de parteneri și aliați cu care să rezoneze cu adevărat ca să-și poată atinge potențialul în viață.

Legile astrale ale zodiei Pești: nu te teme să greșești

Poate că uneori este greu de crezut, dar nativii Pești sunt destul de perfecționiști. Iar în sinea lor pot deveni destul de critici cu ei înșiși. Această critică interioară este o capcană și de multe ori le poate pune piedică în evoluția lor. Pot renunța la proiecte frumoase tocmai pentru că s-au blocat într-o critică unde și-au pierdut încrederea în ei.

Citește și:

Sfatul Universului este ca Peștii să nu se teamă să greșească, să își dea voie să obosească și să nu renunțe la un vis, dacă consideră că acesta este cu adevărat important pentru ei. Poate că drumul este dificil, dar destinația merită tot efortul.

Legile astrale ale zodiei Pești: familia e importanta pentru voi – căutați să găsiți un echilibru

Nativii Pești sunt rebeli în felul lor, poate nu chiar ca un Vărsător, dar au nevoie de gradul lor de libertate și sunt deosebit de alunecoși. Oricât de departe ar merge, Peștii au nevoie de un cuib în care să se retragă. De un spațiu al lor, lângă care să se găsească și o persoană dragă sau mai multe.

Noi spunem că aceste persoane dragi constituie familia unui nativ Pești, unde se va retrage de fiecare dată pentru a se reface și pentru a-și regăsi echilibrul. Fie este vorba de familia nativă, fie de cea pe care ar trebui să construiască.

Citește și:

Este un aspect important la care nativul Pește este bine să fie atent de a lungul vieții, această stabilitate și legătură emoțională este cea care îi ajută să-și găsească echilibrul.

Legile astrale ale zodiei Pești: găsește un echilibru când vine vorba de a cheltui banii

Nativii Pești pot fi foarte legați de dorințele lor sau pot fi foarte legați de pușculița lor. Mai exact, fie sunt persoane cheltuitoare cărora le place să aibă anumite lucruri de bun gust, fie sunt persoane care doresc siguranță materială și se simt mai bine atunci când poate că sunt mai zgârciți, dar pușculița e mai plină.

Iar mai sus povesteam că acești nativi au tendința să se ducă spre extreme, așadar pot deveni fie prea cheltuitori, fie prea avari. Niciuna dintre aceste extreme nu le va aduce însă sentimentul de siguranță și împlinire în plan material.

Citește și:

Tocmai de aceea sfatul Universului este ca nativii Pești să găsească echilibrul propriu când vine vorba despre ceea ce au și ceea ce dau.

Sursa foto articol: Inara Prusakova/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc