Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei pentru luna lui Mărțișor: iubirea ne aduce echilibrul de care avem nevoie

Horoscopul dragostei în Martie 2023 ne oferă energie pozitivă, efervescență și dor de călătorii și aventură. Venirea primăverii ne aduce o bucurie aparte, ne satisface dorul de vreme bună, ne oferă mai multe ocazii de plimbare în aer liber, iar unii dintre noi iubesc, pus și simplu, Soarele. Iată ce ne rezervă astrele în materie de dragostea în luna lui Mărțișor.

Horoscopul dragostei în Martie 2023: Berbec

Luna Martie îți aduce ocaziua unui nou început, îți oferă noi șanse în ceea ce privește dragostea.

Poate reusiseti să repari unele fisuri din relație, poate vei reaprinde flacăra iubirii în doi sau pur și simplu reușești să petreci un timp de calitate alături de partenerul de viață.

Și reciproca este valabilă, astfel că persoana iubită te poate surprinde cu gesturi tandre și cadouri romantice, iar viața în doi devine tot mai frumoasă.

Dacă nu ești încă implicată într-o relație, ai grijă cum ieși din casă, căci șansele să apară un Făt-Frumos sunt foarte mari în această lună.

Horoscopul dragostei în Martie 2023: Taur

Constați că timpul trece repede, că te pierzi în muncă, chiar dacă îți place ceea ce faci, însă nu prea mai ai timp pentru tine și pentru cuplu.

Citește și:

În luna Martie este timpul să înveți să mai pui și pauză din când în când, să faci în așa fel încât să dai timp sufletului tău pentru plăcerile mărunte, cum ar fi o plimbare, o carte bună, un tratament spa, poate chiar și un hobby.

De asemenea, trebuie să îți faci timp pentru iubire. Fie e cazul să întâlnești oameni noi și să dai șanse unui nou început, fie ar trebui să petreci mai mult timp alături de persoana iubită, dacă te afli deja într-un cuplu.

Horoscopul dragostei în Martie 2023: Gemeni

În Martie 2023 nu îți prea pasă de tensiuni, griji și alte aspecte negative din viața ta. Pur și simplu vrei să dai la o parte tot ce te neliniștește, te îngrijorează, sperie sau întristează, ca să te poți bucura de viață și de tot ceea ce ai acumulat ca experiențe frumoase și pozitive în aceasta.

Citește și:

Atitudinea ta are ecou și în ceea ce privește viața amoroasă, așadar alături de partenerul de viață vei construi o atmosferă cât mai plăcută, armonioasă, optimistă și veselă.

Dacă nu ți-ai găsit încă perechea, în special în a doua jumătate a lui martie ai șanse mari să întâlnești pe cineva care să îți capteze atenția și de care să te îndrăgostești.

Horoscopul dragostei în Martie 2023: Rac

Poate că sunt multe de zis în privința altor planuri din viață, însă în ceea ce privește dragostea va fi liniște, pace și armonie pentru tine, drag nativ Rac.

Nu te vei mai enerva pentru orice lucru mărunt care nu a ieșit așa cum ți-ai propus și nici nu îi vei mai cere prea multe partenerului de viață. Pur și simplu vă bucurăți de ceea ce aveți, iar investițiile voastre vor fi în special în starea de bine: călătorii, seri romantice în doi, achiziții mici prin casă sau garderobă care să va aducă acele mici plăceri ale vieții.

Citește și:

Celibatarii pot întâlni o persoană atrăgătoare până la finalul acestei luni, însă nu se vor grăbi să se arunce într-o relație, ci vor prefera să lase totul să curgă de la sine, fără să grăbească lucrurile.

horoscopul dragostei martie 2023 Foto: Ironika/ shutterstock.com

Horoscopul dragostei în Martie 2023: Leu

Ascultă-ți chemările sufletului în martie 2023, drag nativ Leu. Caută să te bucuri de tot ceea ce ai realizat alături de partenerul de viață și, în loc să scoți în evidență ceea ce este încă nereparat în relație, focuseaza-te pe ceea ce merge foarte bine. Schimbă puțin optica și fii mai optimist. Încerca să pui la cale și mici surprize pentru partenerul de viață, poate ieșiri, călătorii scurte, pentru a ieși din rutină și pentru a spori flacăra iubirii.

Citește și:

Dacă ești singur/ă, atunci este timpul să îți intensifici viața socială, căci tot întâlnind oameni noi, este posibil ca astrele să îți scoată în cale persoana potrivită pentru sufletul tău.

Horoscopul dragostei în Martie 2023: Fecioară

Este posibil ca în această lună să ai pretenții foarte mari de la partenerul de viață, astfel că poți genera tensiuni inutile în cuplu. Încearcă să abordezi cu calm problemele ivite și nu lăsa impulsivitatea să ți-o ia înainte. Ai grijă că uneori poți răni fără să vrei.

Dacă încă duci o viață celibatară, martie 2023 îți aduce șanse medii în ceea ce privește începerea unei relații de dragoste. Depinde de norocul personal, precum și de viața socială pe care o duci, cât de des ieși să cunoșți oameni noi, căci nimeni nu va veni să te caute la ușa. Citește continuarea articolului în pagina 2 >>

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc