Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei pentru luna lui Mărțișor: iubirea ne aduce echilibrul de care avem nevoie

Horoscopul dragostei în Martie 2023 ne oferă energie pozitivă, efervescență și dor de călătorii și aventură. Venirea primăverii ne aduce o bucurie aparte, ne satisface dorul de vreme bună, ne oferă mai multe ocazii de plimbare în aer liber, iar unii dintre noi iubesc, pus și simplu, Soarele. Iată ce ne rezervă astrele în materie de dragostea în luna lui Mărțișor.

Horoscopul dragostei în Martie 2023: Balanță

Iubirea este locul tău de refugiu, de regăsire și regenerare în această lună. Dacă dincolo de muncă, de noi responsabilități ivite în această perioadă, de toată efervescența și oboseala cu care te confrunți nu ai găsi un refugiu pentru tine, pentru emoțiile tale, atunci nu te-ai simți bine.

Și acest refugiu este în brațele partenerului de viață sau în familie. Așadar iubirea este la superlativ pentru tine, drag nativ Balanță. Știi să te bucuri de toate momentele frumoase alături de cel drag și reușești să scoți cuplul din rutină.

Dacă ești încă o persoană singură, atunci ascultă-ți intuiția și vei ști unde poți găsi sufletul pereche. Spre finalul lunii este posibil să te îndrăgosteșți nebunește de cineva.

Citește și:

Horoscopul dragostei în Martie 2023: Scorpion

Chiar dacă în martie vei avea senzația că soarta îți pune bețe în roate în relații, totuși, pas cu pas, trecând peste fiecare obstacol, vei reuși să repari anumite fisuri din cuplu și să restabilesti armonia.

Știi cum să aduci echilibrul printre situațiile tensionate și ai suficientă imaginație să înfrunți rutina din cuplu și să descarci ceva adrenalină alături de persoana iubită.

Dacă ești singură, sunt șanse foarte mari să te îndrăgosteșți în luna lui Mărțișor.

Horoscopul dragostei în Martie 2023: Săgetător

În luna martie îți dorești să rezolvi anumite probleme cu care te confrunți în cuplu. Vrei ca anumite comportamente ale persoanei iubite, care se tot repetă și te rănesc de fiecare dată, să înceteze.

Citește și:

Așadar vei încerca să abordezi prin discuții aceste subiecte sensibile pentru tine, dar trebuie să ai grijă să nu sfârșești printr-o ceartă. Încercă să transmiți un mesaj corect persoanei iubite, nu acela de acuzație, ci acela de schimbare.

Dacă încă mai cauți marea iubire, în luna martie poți întâlni mai multe persoane care să te atragă, dar nu te vei decide cu ușurință dacă vei începe o relație. Preferi să nu te grăbești.

Horoscopul dragostei în Martie 2023: Capricorn

Ai mare poftă de distracție, de ieșiri, de a cunoaște oameni noi și vei trage după tine și partenerul de viață. Rutina este un cuvânt care nu există în relația voastră, fiind loc doar de aventură și explorare.

Vă place să descoperiți locuri noi, chiar și în zona unde locuiți sau mai departe. Nu este exclus să călătoriți în această lună, construind amintiri minunate alături de persoană dragă.

Citește și:

Capricornii singuri au șanse mari să întâlnească o persoană care să le aducă sentimente adolescentine de dragoste, culminând cu fluturi în stomac și nopți de insomnii.

horoscop dragoste martie 2023 Foto: Zharinova Marina/ shutterstock.com

Horoscopul dragostei în Martie 2023: Vărsător

Dragostea merge destul de bine pentru nativii Vărsător, care vor încerca să mențină armonia în cuplu, chiar dacă în sufletul lor e când vreme rea, când vreme bună. Nu vor lasă să se vadă tot ceea ce simt și ce gândesc, așadar nu vor există tensiuni mari în cuplu.

Cu toate acestea, Vărsătorul va avea nevoie de o mai bună conexiune cu partenerul de viață, de iubire, de atașament, de înțelegere, de duioșie. Câteva ieșiri în natură pentru a se bucura de copacii înfloriți ai primăverii le va aduce mai multă energie vitală și îi va deconecta de la grijile zilnice.

Citește și:

Vărsătorii singuri se pot gândi să iasă mai des împreună cu prietenii și să se distreze mai mult, căci iarna aceasta prea au lăsat timp doar pentru muncă și responsabilități, uitând de distracție și hobby-uri.

Horoscopul dragostei în Martie 2023: Pești

Nativii Pești se vor simți mai odihniți și plini de viață în luna martie, iar această energie vitală se va simți și în viața de cuplu. Peștii vor ști să își susțină mai bine partenerul de viață, să îi ofere ajutorul necesar și susținerea de care are nevoie, dar totodată vor ști să fie romantici. Vor apela la gesturi tandre, cuvinte frumoase și complimente, la mici cadouri și surprize de tot felul.

Viața amoroasă a Peștilor este mai frumoasă și mai bogată în martie 2023.

Citește și:

Nativii singuri pot admira în ascuns pe cineva, însă se vor decide mai târziu dacă să facă sau nu pasul spre o relație.

Sursa foto articol: AS Inc/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc