Setari Cookie-uri

Horoscopul Dragostei Aprilie 2023: iubirea ne vindecă durerile și ne dă speranța și puterea de a merge mai departe

Horoscopul dragostei în luna Aprilie 2023 vine încărcat cu vești bune, menite parcă să fie pansament pentru celelalte evenimente solicitante și tulburătoare pe care nativii din zodiac se pot vedea nevoiți să le înfrunte. Iubirea vindecă, iubirea revitalizează, iubirea ne echilibrează în această perioadă. Descoperă previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Horoscopul Dragostei Aprilie 2023: Berbec

Ești în plin sezon al Berbecului, iar astrele te susțin în ceea ce privește dragostea. Poate că în primele zile ale lui Aprilie lucrurile par să meargă mai lent în relație, însă pe măsură ce te apropii de finalul lunii, atmosfera din cuplu devine incendiară, pe gustul unui Berbec veritabil. Veți avea poftă să călătoriți, să vă bucurați de noi experiențe, care relaxante, care pline de adrenalină.

Dacă ești în căutarea sufletului pereche, fii pe fază, căci în orice moment te poți ciocni de o persoană care îți va pune inima pe jar.

Horoscopul Dragostei Aprilie 2023: Taur

În luna aprilie vei simți nevoia să te retragi mai mult în relație, căci bateriile tale emoționale au nevoie să fie încărcate. Sufletul tău cere un pic de liniștire, ceva mai multă dragoste și atenție, iar să încerci să acorzi mai multă importanță cuplului, prietenilor și familiei te ajută, pentru că lângă ei vei găsi suportul de care ai nevoie și totodată vei ieși din rutina emoțională în care te-ai blocat.

Citește și:

Dacă îți cauți sufletul pereche, este timpul să scoți capul afară din casă, să călătoreșți, să cunoști oameni noi. Poate vei cunoaște o persoană interesantă pentru tine, însă vei avea nevoie de timp să o cunoști mai bine.

horoscopul dragostei aprilie 2023 Foto: Ironika/ shutterstock.com

Horoscopul Dragostei Aprilie 2023: Gemeni

Este posibil să traversezi o perioadă mai tensionată, fie la locul de muncă și cu ecou în relație, fie direct în cuplu. Poate fi vorba despre experiențe pe care nu le poți controla și care îți provoacă anxietate. Încerca să rămâi concectată cu partenerul de viață și să comunici eficient, cu blândețe și diplomație, pentru a trece mai ușor peste acesta perioadă. Bucură-te de micile succese și încearcă să priveșți partea plină a paharului.

Citește și:

Dacă încă ești singură, vei simți nevoia unei schimbări în ceea ce privește modul în care vezi relațiile. Este posibil să fii mai atentă la ceea ce se întâmplă în jurul tău. Astrele ne arată că poți cunoaște pe cineva prin intermediul unui prieten sau al unui coleg.

Horoscopul Dragostei Aprilie 2023: Rac

În luna aprilie spiritul tău critic va atinge cote înalte, astfel că și în relația de cuplu vei avea multe observații negative de făcut. De fapt, simți nevoia unei schimbări, ceea ce te neliniștește și îți creează această efervescență interioară, peste care adăugăm și câteva probleme în relație sau în familie apărute la începutul acestei luni. Încercă să discuți cu calm cu partenerul de viață și împărțiți responsabilitățile, astfel încât să nu mai ai acea senzație de copleșire, stres intens și oboseală.

Citește și:

Dacă îți cauți sufletul pereche, probabil că finalul lunii reprezintă o perioadă mai prielnică pentru noi relații. Încercă să ai grijă și de tine în toată această perioadă, căci atunci când te simți echilibrată și ai inima deschisă, parcă găsești mai ușor oamenii pe care îi cauți. Citește continuarea în pagina 2 >>

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc