Setari Cookie-uri

Horoscopul Dragostei Aprilie 2023: iubirea ne vindecă durerile și ne dă speranța și puterea de a merge mai departe

Horoscopul dragostei în luna Aprilie 2023 vine încărcat cu vești bune, menite parcă să fie pansament pentru celelalte evenimente solicitante și tulburătoare pe care nativii din zodiac se pot vedea nevoiți să le înfrunte. Iubirea vindecă, iubirea revitalizează, iubirea ne echilibrează în această perioadă. Descoperă previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Horoscopul Dragostei Aprilie 2023: Leu

În aprilie vei avea poftă de distracție, astfel că vei face multe planuri alături de persoana iubită. Poate veți călători la final de săptămâna, poate cinele romatice și plimbările în natură să vă ajute să ieșiți din rutină. Nu ar strica să vă gândiți să practicați un hobby împreună sau un sport.

Dacă îți cauți jumătatea, astrele ne spun că luna aprilie este propice dragostei, iar șansele de a găsi iubirea sunt mari. Așadar rămâi în mișcare, încercă să cunoșți oameni noi și lasă-ți inima pregătită să se îndrăgostească.

Horoscopul Dragostei Aprilie 2023: Fecioară

În dragoste este posibil să fie necesar să dai câteva explicații și lămuriri pentru unele responsabilități pe care nu le-ai dus la capăt așa cum și-ar fi dorit partenerul de cuplu. Cel mai probabil sunt probleme legate de bani, dar aceste critici pot atinge și alte aspecte. Poate trebuia să organizezi un eveniment, o ieșire, un concediu și undeva ai pierdut ceva din vedere. În tot cazul, este recomandat să eviți certurile și reproșurile și să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut și pe rezultate.

Citește și:

În cazul în care îți cauți sufletul pereche, astrele ne spun că aprilie aduce șanse medii pentru o nouă relație, însă în funcție de harta astrală personală probabil că aceste șanse sunt mai mari sau mai mici. Rămâi cu inima deschisă și cu atenția sporită, căci niciodată nu se știe de unde sare iepurele.

horoscopul dragostei aprilie 2023 pentru toate zodiile Foto: Ironika/ shutterstock.com

Horoscopul Dragostei Aprilie 2023: Balanță

Luan aprilie va fi foarte benefică pentru tine, atât în ceea ce privește relațiile pe care le ai cu ceilalți, cât și relația cu tine. Vei privi cu mare atenție în interiorul tău, la nevoile tale, la vulnerabilitățile de care te temi sau pe care încerci să le protejezi excesiv. Simți nevoia să faci o schimbare pentru tine, una spirituală, emoțională, psihologică, o schimbare care să te ajute să fii mai bine, mai echilibrată, mai fericită. Simți că nu poți depinde de ceilalți când vine vorba de starea ta de bine, așa că începi să îți clădești propria oază undeva în inima și mintea ta. Aceste schimbări vor avea un ecou pozitiv asupra relației de cuplu, care se va îmbunătăți considerabil.

Citește și:

Dacă ești în căutarea unei relații, ultimele două săptămâni din luna aprilie sunt foarte propice dragostei. Așadar încercă să ieși des din casă, să cunoști oameni noi, căci este posibil să te îndrăgostești și să traversezi o prioadă viitoare foarte frumoasă pe plan sentimental.

Horoscopul Dragostei Aprilie 2023: Scorpion

Este posibil să devii melancolic, drag nativ Scorpion, sau altfel spus trecutul te prinde cumva din urmă în ceea ce privește relațiile. Fie iei legătură cu foști parteneri amorosi, fie este vorba despre evenimente din trecut care au rămas nevindecate și care acum își fac din nou apariția în relația ta. Este timpul să privești adevărul cu sinceritate și curaj și să rezolvi chiar și cele mai sensibile și delicate fisuri din cuplu.

Citește și:

Dacă ești singur, ultimele două săptămâni din aprilie sunt cele mai propice dragostei, căci în primele săptămâni vei fi mai concentrat asupra muncii. Încerca să te relaxezi mai mult în a două parte a lunii și să îți deschizi atenția către persoanele care pătrund în viața ta, fie deja cunoscute, fie noi. Există și posibilitatea să te îndrăgostești de cineva pe care cunoșteai deja, dar acum te apropii mai mult de acea persoană și descoperi cât de interesantă este pentru tine. Citește continuarea în pagina 3 >>

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc