Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Top 10 previziuni astrologice pentru Leu in 2017

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro


In general, astrologia este perceputa ca un instrument care ofera informatii ezoterice relevante despre o persoana in particular. Cu ajutorul astrologiei insa s-au prezis si evenimente pe plan politic si socio-economic. In aceste calcule laborioase sunt implicate planetele transpersonale. In acest articol, prezentam cititoarelor Kudika o imbinare a acelei parti a astrologiei care se ocupa de studiul hartii astrale a oamenilor cu partea care se ocupa de politica si evenimente macroeconomice si sociale, oprindu-ne asupra influentei planetei Pluto.

In articolele anterioare din aceasta sectiune (vezi karma si destin) ati putut intelege faptul ca omul nu se naste intamplator intr-o familie. In acest articol veti descoperi faptul ca omul nu se naste intamplator nici intr-o anumita societate sau perioada de timp. Cum ”totul este in parte si parte este in tot”, la fel fiecare persoana isi are locul bine stabilit intr-o anumita generatie, in functie de vibratia sa energetica (karma sa) si contribuie astfel la dezvoltarea omenirii.

Generatia cu planeta Pluto in zodia Leu

Generatia cu varsta intre 52-71 de ani: cei nascuti intre 7 octombrie 1937 – 26 noiembrie 1937; 4 august 1938 - 19 octombrie 1956; 16 ianuarie 1957 – 18 august 1957;

Caracteristici ale generatiei: Discrepanta dintre aceasta generatie si cea de dinainte, cu Pluto in Rac este foarte mare, deoarece, daca cei cu Pluto in Rac au dus traditiile mai departe, cei cu Pluto in Leu, zodie care nu suporta dominare si nici ghidare, isi impun repede autoritatea in fata parintilor si face ce vor ei: seteaza noi valori! Ei lupta impotriva conservatorismului generatiei de dinainte cu Pluto in Rac, o generatie foarte traditionalista.

Parintii lor au trait in decenta, pe cand aceasta generatie, cand a atins tineretea in anii 60-70, a adus fusta mini si muzica rock and roll, scandalizand tot. Zodia Leului este in stransa legatura cu artele si creativitatea, iar odata cu aceasta generatie au aparut foarte multi oameni creativi, in toate domeniile. Muzica, arhitectura si moda a beneficiat din plin de inzestrarile acestei generatii.

Horoscopul sinceritatii: Slabiciunea zodiei tale

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: