Setari Cookie-uri

Tu din ce generatie astrologica faci parte?

In general, astrologia este perceputa ca un instrument care ofera informatii ezoterice relevante despre o persoana in particular. Cu ajutorul astrologiei insa s-au prezis si evenimente pe plan politic si socio-economic. In aceste calcule laborioase sunt implicate planetele transpersonale. In acest articol, prezentam cititoarelor Kudika o imbinare a acelei parti a astrologiei care se ocupa de studiul hartii astrale a oamenilor cu partea care se ocupa de politica si evenimente macroeconomice si sociale, oprindu-ne asupra influentei planetei Pluto.

Acesti nativi sunt plini de energie si le place sa petreaca, sa se distreze, sa socializeze. Ei au prins din plin ”Epoca de aur”, iar daca va ganditi ca zodia Leu este guvernat de Soare iar metalul asociat este aurul, veti intelege mai bine legaturile spirituale intre astrologie si evenimentele socio-politice: nimic nu este intamplator!

Avizi de putere si de recunoastere, aceasta generatie a cautat sa posede atat valori materiale cat si titluri onorifice. Generatia cu Pluto in Leu este autoritara ”cine nu este cu mine, este impotriva mea” fiind dictonul lor.

Generatia de dinaintea lor, care avea Pluto in Rac a fost puternic centrat pe familie, indemnand tinerii spre casatorie si cautand sa ofere apartamente pentru familii. Tinerii cu Pluto in Leu au beneficiat astfel de oportunitatea de a cumpara apartamente a intemeia un camin foarte usor, comparativ cu alte generatii de dinaintea lor sau de dupa ei.

Totusi, idealul acestei generatii era total alta decat o viata de familie linistita. Zodia Leu este legat de placeri si de erotism, aventura si amanti. Aceasta generatie a adus libertatea sexuala, care scandaliza traditionalismul generatiei cu Pluto in Rac. Tinerii migrau de la sate spre orase unde, departe de privirile parintilor, puteau sa flirteze si sa isi testeze puterea de atractibilitate, deoarece acesti nativi s-au nascut cu un erotism puternic. In familiile acestor nativi si-au facut loc legaturile extraconjugale cu o frecventa mare.

Atat generatia anterioara, cu Pluto in Rac cat si cei cu Pluto in Leu au avut foarte multi copii, natalitatea fiind in floare in anii 60-80. Zodia Leului este legata de copiii, deci nu trebuie sa va mire faptul ca acesti nativi au avut copii atat din legaturi oficiale cat si extraconjugale. Anticonceptionale au inceput sa se foloseasca pe scara larga tot pe perioada acestei generatii, iar avorturile au crescut, aceasta fiind o parte intunecata a acestei generatii. Tot legat de partile intunecate, trebuie sa amintim egoismul, snobismul si dorinta exagerata de putere a acestei generatii. Este o generatie de consumatori, dornici de a exploata toate oportunitatile, foarte des intrecand masura. Ei merg dupa dictonul ”dupa mine potopul”. Ecologia s-a dus pe rapa din cauza acestei generatii foarte lacome.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc