Setari Cookie-uri

Tu din ce generatie astrologica faci parte?

In general, astrologia este perceputa ca un instrument care ofera informatii ezoterice relevante despre o persoana in particular. Cu ajutorul astrologiei insa s-au prezis si evenimente pe plan politic si socio-economic. In aceste calcule laborioase sunt implicate planetele transpersonale. In acest articol, prezentam cititoarelor Kudika o imbinare a acelei parti a astrologiei care se ocupa de studiul hartii astrale a oamenilor cu partea care se ocupa de politica si evenimente macroeconomice si sociale, oprindu-ne asupra influentei planetei Pluto.

Multi lideri si sefi din aceasta generatie sunt interesati sa le fie doar lor bine, exploatand cu nerusinare pe ceilalti oameni, total dezinteresati de nevoile altora. Desi ajunsi acum la o varsta inaintata, aceasta generatie detine inca fraiele pe plan politic si economic. Motivul este aviditatea lor de putere. Dornici de a conduce, nu suporta idea de a preda puterea generatiei tinere si nu o fac. Ei vor sa aiba in continuare influenta si putere de decizie. Cei care sunt in pozitii de conducere, nu pot fi indepartati. Cei care nu au pozitii de conducere, conduc in familia lor, detinand puterea financiara, controland astfel vietile si viitorul celor tineri.

Aceasta generatie vrea in continuare laude, faima si putere. Generatia tanara nu isi poate face loc pana ce aceasta generatie cu Pluto in Leu, cu o vointa foarte puternica care nu va preda puterea niciodata, nu se stinge.

Rolul aceastei generatii este: Sa isi puna creativitatea in functiune si sa ajute la dezvoltarea umanitatii prin ideile lor si simtul lor artistic. Sa aduca libertatea sexuala. Sa fie lideri autoritari si hotarati, dar generosi.

Generatia cu planeta Pluto in zodia Fecioara

Generatia cu varsta intre 37-52 de ani: cei nascuti intre 20 octombrie 1956 - 14 ianuarie 1957; 19 august 1957 - 5 octombrie 1971; 18 aprilie 1972 – 30 iulie 1972;

Caracteristici ale generatiei: Dupa ce generatia cu Pluto in Leu a distrus natura si a consumat tot ce s-a putut, urmeaza generatia cu Pluto in Fecioara, cei care se confrunta cu mari probleme pe care trebuie sa le rezolve: somajul, asistenta sociala proasta, clasa muncitoare care sufera, drepturile animalelor (de exemplu, cei cu Pluto in Leu straluceau in haine de blana, ceea ce a dus la contrareactia generatiei cu Pluto in Fecioara), flora si fauna distrusa.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc