Setari Cookie-uri

Tu din ce generatie astrologica faci parte?

In general, astrologia este perceputa ca un instrument care ofera informatii ezoterice relevante despre o persoana in particular. Cu ajutorul astrologiei insa s-au prezis si evenimente pe plan politic si socio-economic. In aceste calcule laborioase sunt implicate planetele transpersonale. In acest articol, prezentam cititoarelor Kudika o imbinare a acelei parti a astrologiei care se ocupa de studiul hartii astrale a oamenilor cu partea care se ocupa de politica si evenimente macroeconomice si sociale, oprindu-ne asupra influentei planetei Pluto.

Este important sa se inteleaga faptul ca implicarea acestei generatii nu este atat de vizibila, dintr-un singur motiv: generatia de dinainte, cu Pluto in Leu, a ocupat apoape toate functiile de conducere si nu lasa pozitia de lider din mana, iar aceasta generatie nu prea are sanse de afirmare si nici putere de decizie. Aceasta este motivul pentru care generatia cu Pluto in Fecioara este destul de pesimista, considerand, pe drept, ca nu poate face nici o schimbare.

Oricum, misiunea generatiei cu Pluto in Fecioara este total alta: ei au inzestrari foarte bune pentru stiinta si tehnica, medicina, precum si pentru ecologie. Aceasta generatie a dat ingineri foarte buni, medici excelenti, adevarati profesionisti in toate domeniile in care lucreaza. Mult mai putin interesati de distractie ca si generatia de dinaintea lor, acesti nativi sunt seriosi, harnici si inteligenti, foarte loiali cauzei pe care o servesc.

Ei sunt generatia care curata si repara. Nu intamplator a inflorit medicina odata cu aceasta generatie, deoarece, la excesele pe care le-a facut si pe planul sanatatii generatia cu Pluto in Leu, aceia au mare nevoie de doctori!

Totodata, generatia cu Pluto in Fecioara este sincer interesata de medicina naturista, de stiintele ezoterice, dar dintr-o perspectiva practica, aplicabila in viata de zi cu zi. Multi nativi opteaza pentru alimentatia lacto-vegetariana, diverse diete si sunt interesati de sanatatea lor. Ei iubesc natura si animalele si cauta solutii pentru protejarea acestora.

Latura negativa a acestei generatii este criticismul si scepticismul. Deoarece ei se confrunta cu ”potopul” pe care l-a lasat generatia cu Pluto in Leu, adesea analizeaza foarte mult cauzele care au dus la probleme si acest lucru ii face sa descopere neregulile. Este totul bine pana aici, doar ca, din cauza lipsei de putere socio-politica (detinuta pe termen lung de generatia cu Pluto in Leu), acestei generatii nu ii ramane altceva decat sa analizeze si sa comenteze. De aceea, ei ajung foarte critici si negativisti, vazand nori negri peste tot. O parte din aceasta generatie nu se angreneaza pentru a imbunatati lucrurile, ci din cauza gandirii negativiste, duc mai departe viciile pe care le-a dezvoltat generatia de dinaintea lor, adaugand bineinteles, foarte mult pesimism.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc