Setari Cookie-uri

Compatibilitate si dragoste in zodiacul druidic

Conform zodiacului druidic exista 21 de zodii. Afla acum caracteristicile in dragoste specifice fiecarei zodii:

Compatibilitate: Cauti un partener cu insusiri deosebite. Simpatia reciproca si pasiunea reala exista intre tine si nativii din zodia Carpen, Ulm, Frasin.

ARTAR

Cuvantul care te guverneaza: Inteligenta

Personalitatea ta plina de originalitate, imaginatie si creativitate iese cu adevarat in evidenta in anturajul prietenilor si familiei. In societate, apari mai degraba rezervata si timida, cu toate acestea iti cunosti valoarea. Cand persoanele de sex opus descopera caracterul tau complex, ajung sa fie cu adevarat atrasi de tine. Tu seduci fara ca persoana cealalta sa isi dea seama. Aparent nepriceputa in ale dragostei, in realitate impresionezi intotdeauna in sex si esti dornica de experiente noi. Ai o viata amoroasa complicata, nelinistita si adesea iesita din tiparele obisnuite.

Compatibilitate: Ai o tendinta de a te indragosti de cine nu trebuie, implinirea adevarata gasind-o langa nativii din zodia Carpen, Fag, Chiparosul.

BRADUL


Cuvantul care te guverneaza: Mister

Aura de mister care te inconjoara, datorita faptului ca iti tii mereu gandurile si sentimentele ascunse, te face sa fii o persoana, la inceput greu de observat de sexul opus, dar apoi, cu atat mai incitanta. Unii se pot indragosti obsesiv de tine, atrasi de misterul care se ascunde in spatele rezervei tale. Te angrenezi greu in aventuri sexuale. Cand intalnesti iubirea atunci te deschizi si dai dovada de romantism, devotament si pasiune. Esti mereu de incredere.

Compatibilitate: Faci greu fata la despartiri si ai momente dese de deprimare, de aceea ai nevoie de un partener care sa iti ridice moralul, un nativ din zodia Castan, Maslin, Tei.

CARPENUL

Cuvantul care te guverneaza: Rafinament

Rafinamentul, mandria si eleganta ta iti dau un farmec aparte, desi rece esti totusi irezistibila. Cauti tandretea si intelegerea cu un partener sensibil si inteligent. Iti ingrijesti aspectul fizic si incerci sa duci o viata cat mai echilibrata, motiv pentru care nu prea agreezi aventurile. Visezi la o dragoste deosebita. Iti este foarte greu de castigat increderea deoarece esti suspicioasa. Vei cauta sa afli toate secretele despre perechea ta.

Compatibilitate: Destul de greu de sedus, sanse reale la tine au nativi din zodia Alun, Artar, Ulm.

CASTANUL
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc