Setari Cookie-uri

Compatibilitate si dragoste in zodiacul druidic

Conform zodiacului druidic exista 21 de zodii. Afla acum caracteristicile in dragoste specifice fiecarei zodii:


Cuvantul care te guverneaza: Sinceritate


Datorita diplomatiei innascute si simtului umorului, esti mereu o persoana placuta in societate. Spiritul tau justitiar este foarte bine dezvoltat si esti sensibila la sentimentele celor din jur. Nu vrei sa ranesti pe nimeni. Devii o persoana inchisa in sine daca cineva si-a batut joc de sentimentele tale sincere. Ca sa te aperi de dezamagiri, iti dezvalui cu prudenta sentimentele tandre. Adesea te simti neinteleasa. Esti o familista convinsa.

Compatibilitate: Te potrivesti cu parteneri loiali si sensibili. Vei trai in armonie pana la adanci batranete cu un nativ din zodia Brad, Mesteacan, Plop.

CEDRU

Cuvantul care te guverneaza: Credinta

Ai multe talente, printre care este si talentul vorbirii cu care reusesti sa cuceresti orice inima. In cuplu, mai repede sau mai tarziu, iti convingi partenerul ca ai dreptate. Visezi la o dragoste adevarata, unica si mistuitoare. Nu prea ai rabdare sa iti gasesti sufletul pereche, ceea ce te face adesea nelinistita si nemultumita. Tinzi sa mergi cu capul inainte in relatii, cu convingerea ca este dragostea pe care ai cautat-o. Iti plac cadourile, surprizele si calatoriile.

Compatibilitate: Ai o compatibilitate destul de buna cu toate semnele, deoarece esti o persoana adaptabila. Fericirea reala o vei gasi langa un nativ din zodia Scorus, Frasin, Stajar.

CHIPAROSUL

Cuvantul care te guverneaza: Fidelitatea

Vrei de la viata sa iti ofere cat mai mult, de aceea mereu esti nemultumita de cate ceva. Urasti singuratatea. Iubesti cu pasiune, iar apetitul tau sexual este greu de satisfacut. Iti place sa savurezi placerile fizice in cele mai mici detalii. Iti doresti sa fii dorita. Personalitatea ta este fascinanta, erotismul tau irezistibil, insa in relatia de cuplu esti un partener destul de dificil, deoarece esti geloasa, posesiva si iute la manie.

Compatibilitate: Tu ai nevoie de multa iubire si mult sex. Partenerul care iti poate satisface aceste nevoi este in nascut zodia Artar, Mesteacanul, Plop.

FAGUL

Cuvantul care te guverneaza: Creativitate

Preocupata de aspectul tau fizic, arati intotdeauna bine. Faci sport, tii diete, iti organizezi viata foarte bine, dai interes mult carierei tale si esti alaturi prietenilor: intr-un cuvant, esti genul de persoana care este cautata pentru relatiile pe termen lung. Oricine te-ar dori alaturi deoarece faci mereu o figura buna in societate, iar in viata intima oferi foarte multa tandrete. Esti de incredere, nu iti asumi riscuri inutile, fidelitatea fiind importanta pentru tine. O familie fericita este idealul tau suprem.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc