Setari Cookie-uri

Compatibilitate si dragoste in zodiacul druidic

Conform zodiacului druidic exista 21 de zodii. Afla acum caracteristicile in dragoste specifice fiecarei zodii:

Compatibilitate: Desi esti un partener de nota 10, nu toti nativi vor putea avea o relatie buna cu tine, deoarece nu se ridica la nivelul tau. O relatie foarte buna vei avea cu nativii Artar, Stejar, Ulm.

FRASINUL

Cuvantul care te guverneaza: Ambitie

Esti extrem de atragatoare, sexul opus te remarca repede datorita spritului tau vioi, dinamic si uneori impulsiv. Nu tii cont de avertizari, iti urmezi inima. Adesea te joci cu focul. Replicile tale de flirt sunt mereu inteligente si bine tintite. Esti prin definitie un partener nelinistit, care frange multe inimi. Punctul tau sensibil este dat de faptul ca ai nevoie de foarte multa atentie din partea persoanei iubite, de multa dragoste si suport emotional.

Compatibilitate: Esti o persoana foarte exigenta si iti selectezi parteneri cu mult spirit critic. Persoanele de care esti atrasa instant si cu care poti avea o casa buna sunt din zodia Alun, Cedru, Nuc.

MARUL

Cuvantul care te guverneaza: Dragoste

Desi adesea esti linistita si retrasa, mai ales in anturaje noi, ai mult farmec si un zambet cochet. Iti place sa flirtezi si iesi repede din rezerva ta in preajma unui partener cu simtul umorului. Inima ta este plina de iubire. Iti doresti sa primesti si sa oferi dragoste. Generozitatea ta se revarsa asupra celor din familie si prietenilor, iar pe copii ii iubesti enorm de mult. Cu o mare sensibilitate, te indragostesti profund si dai dovada de loialitate.

Compatibilitate: Ai nevoie de un partener afectuos, care sa iti poata implini nevoia de iubire. Perechea potrivita pentru tine este in zodia Tei, Salcia, Plopul.

MASLINUL

Cuvantul care te guverneaza: Intelepciune

Seduci prin optimismul si calmul pe care il degajezi. Natura ta impaciuitoare si echilibrata ajuta la bunul mers al oricarui relatii. Vesela, calma si toleranta, esti o persoana reconfortanta si un partener de cuplu cu care se poate trai usor. Afectuoasa si empatica, nu prea cazi prada sentimentelor de gelozie sau furie. Nu esti nici pe departe o persoana simpla, ci dimpotriva o persoana sofisticata. Erotismul tau rafinat face ca sa fii genul de iubita alaturi de care nu te poti plictisi niciodata.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc