Setari Cookie-uri

Pe 18 iulie, Universul ne revoluționează viețile, odată cu intrarea Nodurilor Lunare în Berbec și Balanță

În luna iulie a anului 2023, avem privilegiul de a asista la o schimbare astrală deosebită - intrarea Nodurilor Lunare Nordic și Sudic, în Berbec și, respectiv, în Balanță. Această reconfigurare cosmică aduce cu ea începutul unei noi călătorii divine în viețile noastre, care ne va afecta profund destinul și ne va aduce transformări de neimaginat.

Influența Nodurilor destinului se va resimți mai ales asupra zodiilor Berbec, Rac, Balanță și Capricorn, pe o perioadă de un an și jumătate, începând cu 18 iulie 2023 până pe 11 ianuarie 2025. Schimbările nu vor fi drastice, așa cum se întâmplă în cadrul unor eclipse, ci mai degrabă, ne vor învălui în mod subtil. Abia la finalul acestei perioadei, la începutul anului 2025, când Nodurile își vor schimba domiciliul vom putea reflecta și observa cu atenție adevăratul impact al acestui tranzit. De asemenea, va fi influențat și de alte tranzituri astrologice ale planetelor prin zodii până în 2025.

NODURILE ÎN ASTROLOGIE

Nodul Nordic simbolizează parcursul nostru în această viață, misiunea sufletului, destinul și lecțiile karmice pe care trebuie să le învățăm pentru a ne atinge cu adevărat potențialul divin. Nodul Sudic, în schimb, spune povestea sufletului nostru și reprezintă lecțiile pe care deja le-am stăpânit într-o altă viață, tot ce am realizat și chiar și ce ne-am ocupat. Nodul Sudic reprezintă aspectele vieții care nu mai necesită atenția noastră și care reprezintă o zonă de confort, din care este foarte bine să ieșim pentru a atinge scopurile destinului nostru prezent, indicat de Nordul Nordic.

Citește și:

INFLUENȚE POZITIVE ALE TRANZITULUI

Noul traseu al călătoriei noastre spre destin începe cu Nodul Nordic în Berbec, o energie ce ne îndeamnă să explorăm curajul și să accesăm energiile liderului interior. În această perioadă, suntem chemați să ne eliberăm de constrângerile trecutului și să ne ascultăm intuiția și vocea interioară în procesul de luare a deciziilor. Energia vibrantă a Berbecului ne susține să ne asumăm riscuri și să ne urmăm propriile dorințe, în căutarea autenticității și independenței noastre.

Tranzitul în Berbec ne va ajuta foarte mult să ne ascultăm dorințele sufletului și să nu ne mai pese de opiniile celor din jur. Este o perioadă bună, plină de oportunități magice de transformare și evoluție spirituală, în care să începem noi proiecte și să preluăm frâurile în viața noastră, fără să avem frica de ce va spune lumea. Este momentul în care putem renunța la vechile modele de comportament și gândire și să ne deschidem către o nouă conștiință. Este o invitație divină de a ne conecta cu esența noastră și de a ne manifesta adevăratul potențial. Vom învăța să spunem „NU” mai des.

Citește și:

Colectiv, ne vom îndrepta către independență și nu este exclus ca zodiile afectate să se bucure de schimbări majore în ceea ce privește domiciliu (mutarea în alt oraș sau altă țară) sau schimbări în dinamica relațiilor personale. Unii dintre aceștia vor avea schimbări pozitive în carieră, fie că vorbim despre o promovare, o schimbare de job, fie că aceștia vor apuca calea antreprenorialului. La început, va părea anevoios, dar se vor redresa repede și se vor bucura de noile contexte în care se află.

Totodată, energia vibrantă a Berbecului se va manifesta printr-o refuzare a trendurilor, o preferință pentru gusturile personale și printr-o concentrare asupra propriei persoane. Astfel, vom fi predispuși să simțim nevoia de a fi singuri mai des. Vom învăța să ne ascultăm instinctul și să ne urmăm intuiția în ceea ce privește dezvăluirea adevărului. De asemenea, vom începe un nou hobby și vom avea mai mult chef de aventură. Vom fi mai determinați să experimentăm în viață și să ne bucurăm de oportunitățile care ne fac să ne simțim bine (concerte, festivaluri, vacanțe în zone inedite). În această perioadă vor apărea artiști cu o nouă viziune în toate domeniile, iar tema unui viitor mai bun va fi recurentă.

Citește și:

Cu toate acestea, în timpul acestei călătorii, nu trebuie să uităm de învățăturile prețioase oferite de Nodul Sudic în Balanță. Această poziție a Nodului Lunar ne reamintește că avem nevoie de echilibru în relațiile noastre și de abilitatea de a ne separa identitatea de opiniile celor din jur. Este momentul să ne îndreptăm atenția către propria noastră esență și să descoperim cine suntem cu adevărat, fără a fi influențați în exces de părerile altora, păstrând în același timp un aer de diplomație și înțelegere, pentru o dezvoltare spirituală armonioasă.

Perioada următoare va fi descrisă de un singur cuvânt: Reinventare.

PROVĂCĂRILE TRANZITULUI

Nodul Nordic ne va aduce și câteva provocări, precum impulsivitatea, încăpățânarea și creșterea temperamentului agresiv. Ne vom certa mai des și vom intra mai ușor în conflicte, de aceea e foarte bine să ne ancorăm în energiile Nodului Sudic în Balanță și să nu uităm de empatie, diplomație și armonie. De asemenea, foarte mulți s-ar putea să cadă în capcana egoismului și narcisismului exagerat. Este foarte bine să ne reamintim constant că facem parte dintr-o societate și trebuie să ne păstrăm integritatea, fără a influența negativ viețile celorlalți. Va trebui să ne alegem cu atenție bătăliile și lucrurile cărora le dedicăm timpul și pasiunea noastră.

Citește și:

Vom trece mai ușor prin acest tranzit dacă vom învăța să ne ascultăm nevoile, să ne dorim să fim recunoscuți și dacă ne vom putea crea o rutină bazată pe autodisciplină.

Pe măsură ce navigăm prin această călătorie, este important să ne amintim că destinul nostru nu este scris în piatră, ci este rezultatul acțiunilor și alegerilor noastre. Avem puterea de a influența cursul vieții noastre și de a ne crea propria realitate. Înțelepciunea constă în a recunoaște această putere și a acționa în concordanță cu ea. Această realiniere a nodurilor lunare ne oferă o oportunitate rară de a ne rescrie destinul și de a îmbunătăți calitatea vieții noastre. Este momentul să ne întâlnim cu norocul și să-l aducem în viața noastră prin acțiuni întreprinse înțelept și cu intenție. Fiecare lecție și provocare pe care o întâlnim în următoarea perioadă aduce cu sine o șansă de a crește și a ne transforma.

Citește și:

CARACTERISTICI CHEIE ALE URMĂTOAREI PERIOADE:

-Curaj

-Independență

-Creativitate

-Fertilitate

-Redescoperire și reinventare

-Ascultarea instinctului

-Mai multă grijă față de nevoile personale

TENIDȚE DE LĂSAT ÎN URMĂ

-Perceperea sinelui prin ochii celuilalt

-Mentalitatea „ochi pentru ochi”

-Altruismul exagerat

-Atașamentul către dreptate și justiție excesivă

-Co-dependența, atașamentul nesănătos

MANTRE VINDECĂTOARE:

„Când îmi ascult instinctul, toată lumea are de câștigat.”

„Înainte să le ofer sprijin celorlalți, trebuie să învăț să am grijă de mine.”

„Cel mai bine îi ajut pe ceilalți fiind eu însumi.”

„Este complet în regulă să nu fiu mereu persoana cumsecade.”

Citește și:

„Echilibrul și puterea vin dacă sunt onestă și corectă cu mine însămi.”

Planurile Universului se desfășoară natural, în timpul lor, ghidându-ne către evoluție și iluminare. Este foarte important să ne deschidem inimile și mințile către această conexiune și să primim binecuvântările și învățăturile pe care Universul ni le oferă. Fiecare întâlnire și fiecare experiență va avea un scop divin, fiecare persoană care intră în viața noastră și fiecare eveniment major vor fi pași către realizarea destinului nostru.

Să nu uităm să fim recunoscători pentru această călătorie spirituală și să ne bucurăm de fiecare moment al transformării noastre. Fie ca această realiniere a nodurilor lunare să ne aducă pace, înțelepciune și lumină în suflete, iar călătoria noastră să fie binecuvântată cu magie și miracole.

foto: foupax/ pixabay; 1PixStudio/pixabay

Vizionare placuta


Kudika
6 Iulie 2023
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc