Setari Cookie-uri

Horoscopul 2010 pentru fiecare zodie!

Noul an ne aduce tuturor noi oportunitati ajutandu-ne sa trecem, unii mai usor, altii mai greu de obstacolele ce ni se pun in cale. Desi ne facem singuri destinul astrele vegheaza asupra noastra dandu-ne o mana de ajutor sau punandu-ne bete in roate. Inainte de a pune punct acestui an te invitam sa arunci o privire asupra surprizelor pe care ti le rezerva 2010.

Situatia e asemanatoare si pe plan sentimental unde nativii din Taur au tendinta in primele luni ale anului sa exagereze fara motiv si sa fie iritati. Insa in perioada imediat urmatoare toate problemele se vor rezolva iar sentimentele se vor solidifica. Pana spre sfarsitul anului nativii din Taur vor descoperi noi lucruri despre ei si despre partenerii lor astfel incat relatia sentimentala se va aprofunda.

La capitolul sanatate anul ce se apropie in pasi repezi aduce doar vesti bune. Chiar daca la inceputul anului starea de spirit si starea sanatate pot lasa de dorit, treptat aceste problema se vor rezolva. Nativii din aceasta zodie vor invata sa aiba mai multa grija de ei si de sanatatea lor astfel incat se vor umple de vitalitate si vor putea folosi toata energia de care dispun pentru a-si duce la implinire planurile profesionale.

3. Gemenii

Gemenii se vor evidentia in anul ce vine datorita dorintei incredibile de afirmare. 2010 le ofera acestora energia necesara pentru a face orice trebui pentru a-si implini dorintele. Situatia se schimba spre sfarsitul anului cand nativii din Gemeni incep sa ramana fara energie si sa li se para din ce in ce mai dificil sa ia decizii. Norocul lor e ca se bucura de sprijin din partea familiei astfel incat vor putea trece cu bine de aceasta perioada.

Anul 2010 este si un an al cooperarii, atat in domeniul sentimental cat si in cel profesional. Chiar daca vor mai exista mici discutii cu cei dragi, totul se va rezolva fara prea multe eforturi. Gemenii isi vor folosi in anul ce vine inteligenta si stapanirea de sine pentru a aplana posibilele conflicte atat cu cei dragi cat si cu colegii de munca.

Cat despre starea sanatatii, munca si stresul isi spun cuvantul asupra Gemenilor. Prin urmare, nativii sunt sfatuiti sa se protejeze si sa isi gaseasca timp si pentru odihna. Este important ca pe parcursul intregului an acestia sa pastreze un echilibru intre munca si odihna dar si intre activitatile fizice si cele spirituale.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc