Setari Cookie-uri

Horoscopul 2010 pentru fiecare zodie!

Noul an ne aduce tuturor noi oportunitati ajutandu-ne sa trecem, unii mai usor, altii mai greu de obstacolele ce ni se pun in cale. Desi ne facem singuri destinul astrele vegheaza asupra noastra dandu-ne o mana de ajutor sau punandu-ne bete in roate. Inainte de a pune punct acestui an te invitam sa arunci o privire asupra surprizelor pe care ti le rezerva 2010.

4. Rac

Noul an este primit de nativii din Rac cu foarte multa energie si entuziasm iar acestea se pastreaza in in special in prima jumatate a anului. Prin urmare anul 2010 este, pentru Raci, un an al reinnoirii. In ciuda energiei de care dau dovada, in a doua jumatate a anului acestia vor observa ca le vine din ce in ce mai greu sa ia decizii importante la locul de munca ceea ce va crea o stare de anxietate. Prin urmare li se recomanda sa traga o gura de aer in piept si sa se calmeze deoarece panica nu face decat sa le ingreuneze si mai mult treaba.

In plan sentimental situatia e cat se poate de fierbinte. Nativii vor fi mai perceptivi decat de obicei la nevoile partenerului de viata si vor avea o imagine mult mai clara asupra problemelor ce ar putea sa apara in viata de cuplu. Dinamici, plini de energie, Racii nu vor avea nici un moment de repaos pe plan sentimental in anul ce vine. Exceptie face chiar ultima perioada a anului in care acestia vor profita de putina liniste si vor reusi sa se uite retrospectiv si sa isi dea seama ca obstacolele peste care au trecut cu bine au fost mai mari decat credeau initial.

La capitolul sanatate Racii stau destul de bine in noul an. Starea lor generala de sanatate va fi buna pe parcursul anului cu exceptia unor probleme minore. Va recomandam totusi atentie sporita la efectele stresului si la ceea ce mancati deoarece e posibil sa va confruntati cu ceva probleme digestive.

5. Leu

2010 va fi un an plin de avantaje pentru Lei acestia bucurandu-se de succese pe toate planurile cu exceptia celui sentimental. Pe plan profesional ambitiile de viitor vor avea un rol central in evolutia nativilor din Leu acestia canalizandu-si intreaga energie in aceasta directie. Vor munci de doua ori mai mult insa succesele vor fi pe masura. In special prima parte a anului e propice investitiilor si planurilor curajoase.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc