Setari Cookie-uri

Horoscopul 2010 pentru fiecare zodie!

Noul an ne aduce tuturor noi oportunitati ajutandu-ne sa trecem, unii mai usor, altii mai greu de obstacolele ce ni se pun in cale. Desi ne facem singuri destinul astrele vegheaza asupra noastra dandu-ne o mana de ajutor sau punandu-ne bete in roate. Inainte de a pune punct acestui an te invitam sa arunci o privire asupra surprizelor pe care ti le rezerva 2010.

Partea sentimentala s-ar putea sa pune bete in roate nativilor deoarece vor aparea diferente de opinie ce vor escala in conflicte. Iar cum Leii sunt destul de incapatanati le va fi foarte greu sa lase de la ei. Avand in vedere ca pe plan profesional au drum deschis, lipsit de obstacole majore, acestia vor putea totusi sa acorde mai multa importanta problemelor sentimentale. Daca isi pastreaza calmul si invata sa faca compromisuri anul se va termina cu bine si in acest domeniu.

Starea generala de sanatate va fi foarte buna in noul an, Leii confruntandu-se cel mult cu cateva probleme minore. In plus, acestia vor avea energie din plin. Insa cum si munca depusa in acesta an va fi destul de obositoare, ii sfatuim pe nativii din Leu sa incerce sa isi faca provizii de energie astfel incat sa nu ramana fara atunci cand vor avea nevoie mai mare.

6. Fecioara

In anul 2010 nativii din Fecioara se vor concentra mai mult pe componenta spirituala. Noul an va fi unul de perioade de introspectie in care acestia isi vor analiza succesele si esecurile din trecut pentru a-si imbunatati capacitatile. Planul profesional poate lasa de dorit in anul ce vine nativii fiind prea ocupati cu sentimentele si dorinta de a se implini afectiv pentru a-i acorda o importanta prea mare. Daca apar oportunitati majore acestia sunt sfatuiti sa nu dea cu piciorul deoarece vor regreta ulterior. Totusi nu trebuie sa uite ca aceasta nu e o perioada buna pentru decizii pripite.

Viata sentimentala va inflori in 2010 nativii fiind foarte activi in aceasta directie. Mai apar si probleme din cand in cand insa spiritul conciliator si capacitatea de empatie a acestei zodii isi vor spune cuvantul. In final aceste probleme nu vor face decat sa adauge sare si piper vietii. Astrele sunt de partea nativilor din Fecioara astfel incat acestia sunt sfatuiti sa se lase condusi de pasiune si sa fie mai putin sceptici. 2010 e anul implinirii sentimentale.

Nativii din Fecioara vor fi preocupati in anul ce vine de propria persoana si de propriile trairi ceea ce ii va ajuta sa se refaca nervos si sa isi recapete increderea in sine. In schimb acest lucru se va vedea in starea generala de sanatate. Plini de energie si de optimism, nativii din Fecioara nu se vor feri sa se angajeze in activitati sportive ce le vor aduce beneficii pe plan indelungat.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc