Setari Cookie-uri

Horoscopul Dragostei OCTOMBRIE 2023: o perioadă în care IUBIREA se ține de mâna cu RESPONSABILITATEA

Horoscopul dragostei pentru luna Octombrie 2023 aduce fiecărei zodii energii noi, responsabilități, emoții și noroc în iubire. Vă invităm să descoperiți previziunile astrale complete privind dragostea în luna Octombrie 2023, pentru fiecare zodie în parte.

Horoscopul Dragostei OCTOMBRIE 2023: Zodia Berbec

În luna Octombrie Berbecii vor dori să facă puțină ordine în relația lor. Pot constata că în ultima vreme au lăsat multe de la ei, iar acum deja ajung să dezvolte frustrări și să simtă că unele aspecte nu merg în direcția pe care și-o doresc.

Așadar vor deschide unele discuții mai delicate cu partenerul de viață, vor expune ceea ce nu le convine, nu le este pe plac, în ideea de a găsi soluții la problemele actuale din relația lor.

Poate fi o lună mai tensionată, însă cu rezultate foarte bune pentru viitor.

Nativii care nu sunt încă implicați într-o relație își vor căuta sufletul pereche, dar nu se vor grăbi să se arunce într-o iubire pe termen lung dacă nu sunt siguri că sunt îndeplinite anumite valori relaționale la care Berbecii chiar țin.

Citește și:

Horoscopul Dragostei OCTOMBRIE 2023: Zodia Taur

Viața de cuplu aduce multe responsabilități pentru nativii Taur, care se vor simți ca într-un maraton în această perioadă, încercând să bifeze tot ceea ce au de rezolvat de pe listă.

Nu este indicat să se plângă sau să dea înapoi, mai ales că partenerul de viață chiar se sprijină pe ajutorul lor. Taurii trebuie să facă unele eforturi pentru a menține bunăstarea relației.

Cei singuri se pot îndrăgosti în a doua jumătate a lunii și chiar se pot arunca într-o aventură. Au poftă să încerce, să experimenteze, să dea frâu liber emoțiilor și docamdata încă nu își fac griji pentru viitor.

Horoscopul Dragostei OCTOMBRIE 2023: Zodia Gemeni

Luna Octombrie 2023 vine cu nevoia de precauție în dragoste pentru nativii Gemeni. Este posibil ca aceștia să își facă unele speranțe deșarte cu privire la partenerul de viață sau să aibă așteptări prea mari de la acesta.

Citește și:

Chiar și cei singuri pot suferi dezamăgiri, riscând să înceapă o relație care se va dovedi a fi plină de minciuni.

Așadar atenție, dragi nativi Gemeni, la limbajul nonverbal al partenerului. Este posibil ca acesta să facă unele promisiuni, dar să nu se țină de cuvânt, să nu le onoreze.

horoscopul dragostei octombrie 2023 Foto: Ironika/ shutterstock.com

Horoscopul Dragostei OCTOMBRIE 2023: Zodia Rac

Pentru nativii Rac relația pare să meargă foarte bine. De fapt nu pare, ci chiar merge extraordinar. Racii au muncit la construirea unei relații sănătoase și în ultimele luni, dacă nu chiar în ultimii ani, de la caz la caz, au lucrat la rezolvarea problemelor din cuplu și totodată au încercat să aprofundeze legătura emoțională.

Acum se bucură de ceea ce au construit, culeg roadele unei relații ce devine din ce în ce mai frumoasă și mai puternică.

Citește și:

Racii care nu sunt încă implicați într-o relație de dragoste ar putea să fie curtați. Se pare că cineva se tot învârte în jurul lor, însă aceștia nu se grăbesc să se arunce într-o aventură. Racii au nevoie de siguranță, de respect, de tandrețe și de spațiu totodată, iar cine va ști să le ofere, va cuceri inima acestui nativ.

Horoscopul Dragostei OCTOMBRIE 2023: Zodia Leu

Leii au multe de rezolvat în această perioadă și fără o bună organizare riscă să lase cuplul pe locul doi. Desigur că într-o astfel de situație partenerul ar avea unele nemulțumiri.

Însă cu puțină prudență și un plan bine făcut pentru fiecare zi, Leii ar putea să se bucure de realizările lor și totodată să aibă suficient timp să petreacă alături de persoana iubită.

Citește și:

Leii celibatari se pot îndrăgosti nebunește în această lună. Încă nu le pasă prea tare de promisiunile de viitor, vor doar să încerce. Mai bine să aibă ce regreta decât să le pară rău că au lăsat ocazia să treacă pe lângă ei.

Horoscopul Dragostei OCTOMBRIE 2023: Zodia Fecioară

Fecioarele au nevoie de tandrețe și romantism în această lună și își vor face timp să petreacă alături de persoana iubită.

În cuplu se regăsesc, își încarcă „bateriile” și se bucură de evoluție spirituală, de armonie, de înțelegere. Așadar cuplul ocupă loc fruntaș între preocupările Fecioarelor din această lună.

Multe lucruri frumoase se vor întâmpla în cuplu în octombrie 2023.

Citește și:

Fecioarele singure își caută sufletul pereche. Este posibil ca o persoană să le stârnească interesul. Astrele ne arată că ar putea fi vorba despre o persoană din anturaj. Poate cineva nou a intrat în cercul de prieteni sau de colegi și există o chimie între această persoană și nativul Fecioară. Citește continuarea în pagina 2 >>

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc