Setari Cookie-uri

Horoscopul Dragostei OCTOMBRIE 2023: o perioadă în care IUBIREA se ține de mâna cu RESPONSABILITATEA

Horoscopul dragostei pentru luna Octombrie 2023 aduce fiecărei zodii energii noi, responsabilități, emoții și noroc în iubire. Vă invităm să descoperiți previziunile astrale complete privind dragostea în luna Octombrie 2023, pentru fiecare zodie în parte.

Horoscopul Dragostei OCTOMBRIE 2023: Zodia Balanță

Relația de cuplu este ca o frumoasă poveste de dragoste pentru nativii Balanță. Aceștia sunt dispuși să aducă îmbunătățiri legăturii lor emoționale, astfel că vor discuta acele aspecte mai puțin plăcute din cuplu și vor încerca să aducă soluții practice, ușoare, astfel încât totul să mergă și mai bine.

Balanțele singure își vor căuta marea iubire în această perioadă. Vor avea o viață socială mai bogată, vor ieși des din casă, vor încerca să cunoască oameni noi și chiar vor trece granițele cu relațiile pe care le dezvoltă. Nu este exclus să întâlnească o persoană care să le stârnească interesul și să înceapă o relație. Șansele cele mai mari de a avea noroc în dragoste sunt în a două jumătate a lunii octombrie.

Citește și:

Horoscopul Dragostei OCTOMBRIE 2023: Zodia Scorpion

Scorpionii pot fi ușor mai irascibili în această perioadă, pentru că fac față mai greu stresului cu care se confruntă în alte domenii ale viețîi, cum ar fi la muncă.

Scorpionii nu reușesc să lase grijile la ușa, ci le aduc în casă, stârnind astfel unele tensiuni. Este recomandat ca nativii să încerce să găsească activități relaxante, care să îi ajute să alunge stresul cotidian.

Cei care nu sunt încă implicați într-o relație vor pune dragostea pe locul doi în viața lor și se vor axa mai mult pe alte domenii ale vieții, în special pe carieră.

Horoscopul Dragostei OCTOMBRIE 2023: Zodia Săgetător

Săgetătorii sunt dispuși să treacă cu vederea unele aspecte negative din relația lor, de dragul de a obține din nou armonia și dragostea la care visează. Pentru moment relația va merge bine, însă atenție, dacă nu vor rezolva fisurile din cuplu, acestea se pot transforma mai târziu în adevărate cratere.

Citește și:

Săgetătorii singuri vor avea poftă de aventură și chiar este posibil să înceapă o relație cu cineva sau chiar cu mai multe persoane. Nu se pot decide și au nevoie de dovezi de iubire pentru a putea face o alegere.

horoscop octombrie 2023 dragostea pentru fiecare zodie Foto: Ironika/ shutterstock.com

Horoscopul Dragostei OCTOMBRIE 2023: Zodia Capricorn

Capricornii se pot simți puțin obosiți de ritmul rebel în care au trăit în ultima perioadă, deși chiar s-au descurcat foarte bine.

Acum au nevoie mai degrabă de pace și armonie decât de adrenalină, așadar vor dori să aducă puțină liniște în cuplu, ceva mai multă stabilitate și chiar să guste puțin dintr-o dulce rutină.

Capricornii singuri sunt hotărâți să își găsească sufletul pereche, așadar vor avea o viață socială destul de bogată. Vor cunoaște oameni noi, se vor distra, nu vor rata niciun festival sau eveniment monden, însă totodată își vor face timp pentru liniștea lor interioară, pentru a se regăsi, pentru a se echilibra.

Citește și:

Horoscopul Dragostei OCTOMBRIE 2023: Zodia Vărsător

În toate domeniile vieții, luna Octombrie le aduce acestor nativi mlte responsabilități. Vărsătorii vor avea atât de multe lucrurui de făcut, încât timpul alocat vieții de cuplu va fi tot mai mic. Cu toate acestea, Vărsătorii care știu să mențină un ritm în cuplu vor reuși să păstreze armonia și chiar să găsească vreme să construiască experiențe frumoase alături de cel drag.

Relațiile șubrede vor fi destul de tensionate în această perioadă și chiar se pot produce despărțiri.

Vărsătorii singuri vor avea alte preocupări prioritare în această lună, lăsând dragostea pe un plan secund. Poate dacă apare în viața lor o persoană interesantă, să afaca un efort de a începe o relație. Însă Vărsătorii nu se simt acum pregătiți să își găsească sufletul pereche și își canalizează energiile în alte direcții.

Citește și:

Horoscopul Dragostei OCTOMBRIE 2023: Zodia Pești

Dragostea este minunată, ca o poveste frumoasă pe un norișor pentru nativii Pești. Aceștia au reușit să găsească un ritm potrivit pentru ei în relație și multe lucruri frumoase se pot întâmpla în luna octombrie.

Visurile pe care și le-au făcut alături de persoana iubită se vor împlini în această perioadă și se vor bucura de romatism și pasiune.

Peștii singuri se pot îndrăgosti sau sunt deja îndrăgostiți, dar în această lună își fac curaj să facă primul pas. Așadar pot începe o relație frumoasă de iubire, din care vor avea foarte multe de învățat.

Foto articol: Ironika/ shutterstock.com

Sursa foto galerie: Eugene_Photo/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc