Setari Cookie-uri

Pe 11 octombrie Marte se întoarce în Scorpion. Ne ridicăm din propria cenușă și ne luăm viețile în propriile mâini

Marte în Scorpion este asemănător păsării Phoenix ce se ridică din propria cenușă, aprinzând un foc intens de curaj, putere și determinare în interiorul nostru. Scorpionul, semn de apă condus de Pluto, este cunoscut pentru impulsul său neobosit, rezistență și înclinația la explorare pentru descoperirea adevărurilor ascunse. 

Nimic nu mai este cum a fost, viețile se schimbă, iar destinul se transformă. Ziua de 11 octombrie este una foarte importantă deoarece marchează întoarcerea lui Marte, planeta roșie a acțiunii și a dorinței, acasă, în zodia sa preferată - și anume Scorpionul.

Această întoarcere marchează o schimbare importantă în energiile din întregul Cosmos, aducând un amestec puternic de control, profunzime, impuls și pasiune ce va lasă un impact de durata asupra tuturor oamenilor pe parcursul întregii luni octombrie.

Marte în Scorpion este asemănător păsării Phoenix ce se ridică din propria cenușă, aprinzând un foc intens de curaj, putere și determinare în interiorul nostru. Scorpionul, semn de apă condus de Pluto, este cunoscut pentru impulsul său neobosit, rezistență și înclinația la explorare pentru descoperirea adevărurilor ascunse.

Citește și:

Atunci când Marte este în acest semn, Universul ne inspiră să găsim forță interioară pentru a ne ridica de la pământ și a o lua de la capăt; în ciuda problemelor, noi suntem puternici și reușim să ne continuăm drumul.

Nimeni și nimic nu ne doboară, din contră - fiecare obstacol ne face mai curajoși și ne ajută să evoluăm și să ne confruntăm direct cu cele mai profunde temeri. Viața este una singură și alegem să o trăim fără să ne plângem de ce a fost, ci concentrându-ne pe ceea ce este și pe ce urmează să fie.

Marte în Scorpion: acum avem ocazia să luptăm pentru visurile noastre

Marte în Scorpion ne alimentează pasiunile cu o intensitate neclintită, îndemnându-ne să acționăm cu hotărâre. Nimeni și nimic nu stă în calea visurilor noastre pentru că noi suntem stăpânii propriei vieți.

Citește și:

De asemenea, Marte în Scorpion nu este mulțumit de experiențele la nivel de suprafață, superficiale, ci tânjește către trăiri profunde. De aceea, în următoarele săptămâni avem tendința să ne focusăm pe activități interesante, care să ne scoată din zona de confort și să scoată la iveală profunzimea sentimentelor din inima noastră. Ne bucurăm de viață mai mult ca oricând, explorăm și trăim la intensitate maximă.

Sfatul Universului pentru toate zodiile: Mare atenție la energia Cosmosului

În timp ce această energie pare să fie una incredibilă, ea poate fi folosită și în scopuri negative - lupte pentru putere și tendința de posesivitate/ gelozie (nu doar pe plan sentimental, ci în toate aspectele vieții noastre). Marte în Scorpion cere control și, dacă nu este gestionat corect, acesta poate duce la un comportament obsesiv sau confruntări directe destul de dureroase.

Citește și:

Universul ne sfătuiește să facem tot posibilul pentru a canaliza această energie în mod constructiv, concentrându-ne pe creștere personală, stăpânire de sine, curățarea oricărui bagaj emoțional ce ne îngreunează drumul prin viață în momentul prezent și nu ne permite să trăim așa cum ne dorim.

De reținut!

Marte în Scorpion este un eveniment important ce promite un amestec puternic de ambiție, intensitate și transformare. Fie că vorbim despre viața personală, sentimentală, de familie sau chiar profesională, acest tranzit ne invită să ne adâncim fără frică în cele mai profunde dorințe, să ne confruntăm cu aspecte ascunse ale sinelui și să îmbrățișăm schimbarea cu o hotărâre neclintită.

Deși poate aduce provocări și intensitate, Marte în Scorpion oferă, de asemenea, un potențial incredibil de creștere profundă și autodescoperire. Așadar, pe măsură ce ne angajăm în această călătorie cosmică, Universul ne spune că este timpul să îmbrățișăm puterea transformatoare din această perioadă și să valorificăm energia divină pe care o primim pentru a ne manifesta cele mai mari visuri și dorințe.

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
9 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc