Setari Cookie-uri

Astrologie: Ghidul frumusetii nativilor din zodiile de Apa

Fiecare zodie isi are trasaturile sale individuale chiar si atunci cand vine vorba de frumusete. In urmatoarea perioada va vom oferi un ghid de frumusete divizat in mai multe categorii, in functie de semnul sub care v-ati nascut.

Fiecare zodie isi are trasaturile sale individuale chiar si atunci cand vine vorba de frumusete. In urmatoarea perioada va vom oferi un ghid de frumusete divizat in mai multe categorii, in functie de semnul sub care v-ati nascut. Astazi va prezentam ghidul frumusetii pentru nativii zodiilor de Apa (Rac, Scorpion, Pesti) , urmand ca pe viitor sa va oferim informatii despre Ghidul frumusetii nativilor din zodiile de Pamant (Taur, Fecioara, Capricorn)

Ghidul frumusetii nativilor din zodiile de Aer (Gemeni, Balanta, Varsator) a fost deja prezentat intr-un articol pe care il puteti citi aici.

Ghidul frumusetii nativilor din zodiile de Foc (Berbec, Leu Sagetator) a fost deja prezentat intr-un articol pe care il puteti citi aici.


Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro

FEMEIA DIN ZODIA RAC


Parfumul tau:

Parfumuri cu esenta de iasomie, lemn de santal, liliac, lacramioare.

Machiajul potrivit:

Machiajul potrivit pentru nativele din zodia Rac este cel care le pune in evidenta ochii. Privirea misterioasa si romantica este arma numarul 1 de seductie al acestei native aflate sub influenta astrului noptii. Pentru a accentua privirea senzuala, la ocazii speciale incercati neaparat un machiaj in stil arab. In general, culorile pe care merita sa mizati sunt nuantele de albastru inchis, argintiu, auriu, nuante stralucitoare. Evita sa accentuezi buzele, insa foloseste intotdeuna un luciu pentru a le da volum.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc