Setari Cookie-uri

Astrologie: Ghidul frumusetii nativilor din zodiile de Apa

Fiecare zodie isi are trasaturile sale individuale chiar si atunci cand vine vorba de frumusete. In urmatoarea perioada va vom oferi un ghid de frumusete divizat in mai multe categorii, in functie de semnul sub care v-ati nascut.

Coafura care te scoate din anonimat:

Recomandarea numarul 1 pentru nativele cu o feminitate desavarsita din zodia Racului este sa isi poarte parul lung, peste linia umerilor. Parul scurt dezavantajeaza aceasta nativa, iar parul mediu, desi este ok, totusi nu este ceea ce are nevoie o fiinta a Lunii pentru a fi cu adevarat ea insasi. Ingrijirea parului va fi in acest caz un ritual, dar nu precum la nativa din zodia Leu ci un ritual bazat in special pe hidratare si hranire cu masti pe baza de fructe si alte retete naturiste. Aceasta femeie s-a nascut sub influenta Lunii si este in interiorul ei ca o zana: atrasa de magie, visatoare, buna la suflet, misterioasa si iubitoare. La fel trebuie sa si arate, ca o zana a frumusetii: parul lung, despletit sau prins pe jumatate (niciodata in coada de cal), coafuri complicate pentru o seara speciala. Cel mai mult o avantajeza buclele mari, lejere, indiferent pentru ce tip de coafura sau lungime a parului opteaza. Nuantele potrivite sunt blond, saten deschis si ciocolatiu. Trebuie sa evite negru si roscatul.

Culoarea care iti pune feminitatea in valoare:

Culoarea Racilor este alb, argintiu si verde ca apa (verde deschis si turquoise). Daca vrei sa arati cu adevarat seducatoare, opteaza pentru o combinatie a acestor culori.

Verbul caracteristic: ”a simti”

Daca esti nativa din zodia Rac atunci cu siguranta nu prea te stii hotara ce sa iei maine dimineata pe tine. Acest lucru se intampla nu pentru ca ai avea probleme cu a lua decizii, ci pentru ca tu porti hainele in care te simti bine, care iti reflecta starea interioara. Este posibil ca peste noapte sa ai un vis si sa te trezesti intr-o total alta dispozitie fata de cea in care te-ai culcat. Daca vreti sa aflati repede cum se simte o nativa Rac, nu trebuie sa o intrebati, priviti hainele in care s-a imbracat. A venit la intalnire in gri si intr-o camasa clasica: este clar, nu ai nici o sansa sa o saruti diseara; are destul de multe rezerve si te va trata in consecinta; si-a luat bluza cu imprimeuri florale? Sunt semne ca ii esti cu adevarat drag si se simte bine cu tine. O nativa din zodia Rac se poate imbraca si dezbraca ore in sir inaintea unei intalniri importante pana gaseste haina potrivita pentru starea ei interioara. Ca astrolog nici nu iti recomand ca sa te imbraci cu altceva decat cu piesa vestimentara spre care se indreapta sufletul tau. Te vei simti incomfortabil si stanjenita daca te imbraci conform standardelor si nu precum iti dicteaza tie starea interioara.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc