Setari Cookie-uri

Astrologie: Ghidul frumusetii nativilor din zodiile de Apa

Fiecare zodie isi are trasaturile sale individuale chiar si atunci cand vine vorba de frumusete. In urmatoarea perioada va vom oferi un ghid de frumusete divizat in mai multe categorii, in functie de semnul sub care v-ati nascut.

Planeta guvernatoare: Luna

Femeile Rac au o atractie irezistibila fata de tot ce este vintage. Cu siguranta vei gasi la ele in garderoba o rochie de la bunica, o bluza de la mama si inca cateva piese interesante si unicate salvate cu mult interes de la vreun second-hand. Aceste native viziteaza atelierele de creatie in speranta unei piese vestimentare deosebite. In mod particular sunt atrase de dantele si matasuri. Motivele florale le vin foarte bine, atat cele mici cat si cele mari. Hainele cu motive populare sunt de asemenea piese vestimentare in care o nativa Rac arata seducator. Romantica Luna si-a lasat aprenta asupra gusturilor acestor native. Sunt contraindicate tinutele business precum si cele sport. Pe cat posibil a se evita si camasa, doar daca nu doriti sa o purtati cu o palarie vintage. Fustele lungi, pana in pamant, le accentueaza eleganta. Femeile din zodia Rac sa fie atente ca indiferent ce tinuta vestimentara adopta sa pastreze o nota de romantism: un pic de dantela, o palarie, niste motive populare sau florale. Destul de greu ca sa aleaga o tinuta moderna si romantica in acelasi timp (mai ales in duzina de haine de larg consum) le recomand Racilor sa studieze modelele creatorilor de moda si sa isi faca haine pentru ocazii la comanda.

Zona corpului guvernata de zodia Rac:

Zona corpului guvernata de Rac este pieptul, sanii. Tocmai de aceea se recomanda femeilor din aceasta zodie ca sa poarte decolteu in V, lantisor sau colier precum si rochii si bluze care au un croi care porneste de sub linia sanilor. Pentru o noapte magnifica le este recomandat corsetul.

Piese de rezistenta pentru femeia Rac:

Piese vestimentare vintage, imprimeurile florale, corsetul, o rochie verde sau turqoise, o fusta lunga din in sau panza.

A se evita:

Culorile inchise, modelele cu croi masculin sau unisex, parul prins in coada de cal, materialele sintetice.

Recomandari pentru o silueta perfecta:
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc