Setari Cookie-uri

Astrologie: Ghidul frumusetii nativilor din zodiile de Apa

Fiecare zodie isi are trasaturile sale individuale chiar si atunci cand vine vorba de frumusete. In urmatoarea perioada va vom oferi un ghid de frumusete divizat in mai multe categorii, in functie de semnul sub care v-ati nascut.

Nativele din aceasta zodie sunt foarte sensibile la sugestii si au stari emotionale fluctuante. Ceea ce trebuie sa faca pentru a-si mentine silueta (pe langa celebrele exercitii si regim alimentar echilibrat) este sa nu se lase cuprinse de depresii. In asemenea stari, pot ajunge sa se neglijeze, sa sufere de anorexie sau bulimie, sa puna kilograme in timp ce storc lacrimi pe perna si uita sa iasa in societate. Un alt lucru este ca sa se inconjoare de persoane cu gandire pozitive. Nativele din zodia Rac sunt sensibile si daca persoana iubita sau o ruda le spune ca arata groaznic si s-au ingrasat, tinde sa se autosugestioneze si sa alunece pe drumul periculos al gandirii negativiste de unde se lupta in zadar cu kilogramele in plus. Asadar, o gandire si o atitudine pozitiva este recomandarea noastra!

FEMEIA DIN ZODIA

SCORPION


Parfumul tau:

Parfumurile cu esenta de mosc, ambra cenusie, zambila.

Machiajul potrivit:

Nativele din zodia Scorpion arata seducator in nuante intense si mate. Ochii intriganti ai acestor native misterioase trebuie subliniati cu claritate. Buzele trebuie hranite adecvat. O nuanta de ruj intensa li se potriveste. Tusul de ochi negru este ceea ce le face sa arate cu adevarat atragatoare. Nativele Scorpion ar fi indicat sa evite nuantele stralucitoare si pale. Daca isi subliniaza pomentii acest lucru le da un aer glamour.

Coafura care te scoate din anonimat:

Femeia din zodia Scorpion ar tot dreptul sa adopte o coafura indrazneata si socata. Spiritul lor viu si erotic trebuie pus in valoare. Le sta foarte bine cu parul scurt, cu o tunsoare moderna. Parul de lungime medie este indicat sa fie tuns tot modern, nu clasic. Coafurile recomandate sunt cele simplu de facut, dar cu efect. Evitati parul lung si cocul (chiar si la evenimente speciale). Clasic, este un cuvant pe care trebuie sa vi-l stergeti din vocabular daca vreti sa aratati fabulos. Nuantele puternice de negru, mov, roscat sau blond, va stau excelent.

Culoarea care iti pune feminitatea in valoare:

Negrul este cu desavarsire culoarea Scorpionului.

Verbul caracteristic: ”a dori”

Nativele Scorpion doresc multe, iar cand merg la cumparaturi abia se pot abtine sa se incadreze in buget. Sunt atrase ca un magnet de hainele si accesoriile de lux. Senzualitatea caracteristica nativelor Scorpion face ca ele sa aleaga intotdeuna piese vestimentare sexy. Niciodata nu le vei putea vedea imbracate intr-o haina tip halat in care sa arate ca si calugaritele. Dimpotriva, opteaza mereu pentru haine mulate pe corp, fuste scurte si decolteu atragator. Chiar si tinuta business va avea ceva sexy.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc