Setari Cookie-uri

Horoscop 2010 in Sectorul Banilor

Anul 2010 este colorat de aspecte astrale foarte puternice: Jupiter, marele benefic, se va afla in domiciliu, Saturn, marele malefic in exaltare, ambele planete avand o forta foarte mare, de aceea atat oportunitatile cat si pierderile financiare vor fi mari. Perioadele de retrogradare, dar si cuadraturile lui Pluto complica lucrurile. Este un an in care cei care actioneaza cu intelepciune vor avea numai de castigat.

Zodia Taur

Surse de venit: Anul acesta se vad sume frumusele de bani din activitati extraprofesionale pentru nativii din zodia Taur. Nu ganditi rigid in acest an, in parametri obisnuiti, ci incercati ceva nou, ceva ce nu ati mai facut pana acum, dar pentru care aveti certe abilitati. In aceste an Jupiter vine cu cateva oferte deosebite legate de activitati extraprofesionale, pe care nu le veti mai avea anii urmatori. Veti castiga mai multi bani din aceste activitati, decat va asteptati initial.

Pericol de pierderi financiare: Atat in lunile aprilie-mai cat si in octombrie-noiembrie veti avea de dat bani pe diverse proceduri birocratice. Cu toate ca va evaluati realist cheltuielile, birocratia insa va va costa mai scump decat va-ti fi dorit. Totodata, o problema de sanatate care revine de mai multe ori rebel pe parcursul acestui an va va pune in situatia in care va trebui sa investiti bani in tratamente indelungate. Saturn in sectorul sanatatii indica posibilitatea de a fi o boala de natura karmica. Este indicat sa va faceti cat mai repede analizele si sa urmati toate prescrierile medicale care v-au fost recomandate in trecut pentru problema respectiva, pentru a preveni pe cat posibil sume mari de bani cheltuite pe medicamente spre mijlocul anului.

Cea mai buna perioada din punct de vedere financiar: Mai si a doua parte a lunii septembrie.

Cine te poate ajuta in acest an: Un nativ Rac va veni cu o idee de afaceri in timpul liber.

Sfatul astrologului: Faceti-va un control medical in prima parte a anului si tineti cont de miscare si odihna. Va trebui sa fiti in forma pentru a putea exploata la maxim activitatile extraprofesionale aducatoare de sume frumusele. Daca va imbolnaviti, riscati sa pierdeti trenul cu bunatati.

Zodia Gemeni

Surse de venit:
Este un an extraordinar pe plan profesional pentru voi, cum nu a mai fost de multi ani si nu va mai fi in urmatorii 4-5 ani. Jupiter in casa 10, a carierei, va promite o avansare si un post pe masura capacitatii si idealurilor voastre. Acest an este acela in care trebuie sa munciti si sa luptati pentru autoafirmarea voastra. Fiecare efort va fi rasplatit inzecit. Imbracati-va CV-ul in haine de sarbatoare si aplicati pentru job-uri foarte bune, prezintati-va cu incredere. Este anul care va va marca din punct de vedere profesional.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Ianuarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc