Setari Cookie-uri

Horoscop 2010 in Sectorul Banilor

Anul 2010 este colorat de aspecte astrale foarte puternice: Jupiter, marele benefic, se va afla in domiciliu, Saturn, marele malefic in exaltare, ambele planete avand o forta foarte mare, de aceea atat oportunitatile cat si pierderile financiare vor fi mari. Perioadele de retrogradare, dar si cuadraturile lui Pluto complica lucrurile. Este un an in care cei care actioneaza cu intelepciune vor avea numai de castigat.

Pericol de pierderi financiare: Daca nu va organizati mai riguros finantele, atunci banii se vor scurge efectiv printre degete. Cadouri, nunti, evenimente sociale va vor stoarce de bani fara sa observati. Nu este indicat sa riscati in acest an, Saturn in casa 5 indica faptul ca daca va bazati pe norocul care alteori era alaturi de voi, acum veti avea parte de surprize neplacute.

Cea mai buna perioada din punct de vedere financiar: martie, noiembrie si decembrie

Cine te poate ajuta in acest an: Un nativ Scorpion va va introduce intr-un mediu profesional select.

Sfatul astrologului: Lasati viata sociala putin de o parte, chiar daca sunteti o fire amatoare de distractii, insa in acest an este cazul sa va ocupati cu toata seriozitatea de planul profesional si financiar, caci un salar foarte bun va bate la usa daca va stiti demonstra calitatile.

Zodia Rac

Surse de venit: O oferta de lucru in strainatate sau venita printr-un angajator / colaborator strain vi se va oferi in primavara. Oferta este foarte buna si aveti sansa de a va dubla veniturile daca aratati deschidere fata de tot ceea ce vine dincolo de hotare. Este posibil sa vi se ceara sa calatoriti sau sa faceti un nou curs de perfectionare. Se stie ca Racii sunt reticienti la schimbarile mari, insa in acest an uitati tot ceea ce va caracterizeaza, iesiti din carapacea voastra si indrazniti. Prindeti cu clestii oferta, daca este necesar investestiti intr-un curs de specialitate si deja spre toamna se vor vedea primele roade pe plan material. Rezultatele pe termen lung (urmatorii 4 ani) vor fi insa cele mai bune.

Pericol de pierderi financiare: Ca nativi Rac aveti o responsabilitate karmica fata de familie, iar in acest an, Saturn din casa 4-a a familiei, are grija ca sa va achitati aceste datorii karmice. Nu doar ca familia nu va va putea ajuta financiar pentru a putea profita de ofertele bune, ci dimpotriva rudele va vor cere bani, va trebui sa ii ajutati din diverse motive in special pe parinti. Daca ati dat imprumut cuiva din familie, nu va veti putea returna acum banii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Ianuarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc