Setari Cookie-uri

Horoscop 2010 in Sectorul Banilor

Anul 2010 este colorat de aspecte astrale foarte puternice: Jupiter, marele benefic, se va afla in domiciliu, Saturn, marele malefic in exaltare, ambele planete avand o forta foarte mare, de aceea atat oportunitatile cat si pierderile financiare vor fi mari. Perioadele de retrogradare, dar si cuadraturile lui Pluto complica lucrurile. Este un an in care cei care actioneaza cu intelepciune vor avea numai de castigat.

Cea mai buna perioada din punct de vedere financiar: martie si a doua parte a lunii iunie

Cine te poate ajuta in acest an: Un nativ Sagetator va va sustine in planurile voastre.

Sfatul astrologului: In acest an veti resimti responsabilitatea karmica de a va ajuta membrii familiei si nu va va fi usor, de aceea este recomandat sa va folositi de ofertele venite din strainatate. Aplicati pentru un post in afara tarii deoarece aveti sanse foarte mari de a-l obtine.

Zodia Leu

Surse de venit: Anul acesta sunteti norocosi la bani. Acestia va vin din surse pe care nu le-ati fi prevazut, fiind vorba de o mosternire, bani care au fost dati imprumut si la care nu mai visai sa ii primesti, un proces pe care il castigi etc. Banii care intra in viata ta vor veni prin surprindere, fara sa depui efort pentru ei. In plus, vei cunoaste o persoana influenta cu care vei putea face o colaborare profitabila.

Pericol de pierderi financiare: Saturn arata ca vei avea probleme la anumite acte. Trebuie sa fii foarte atenta la greselile care se pot strecura in CV, la documentele pe care le intocmesti. Tinzi sa fii distrat, si apoi va trebui sa repari. Daca faci munca intelectuala si gresesti, ti se va trage din salariu. Citeste de doua ori orice document important pe care il vei semna in acest an, deoarece risti sa treci cu vederea un amanunt important si sa pierzi bani.

Cea mai buna perioada din punct de vedere financiar: iulie, prima parte a lunii noiembrie

Cine te poate ajuta in acest an: Un nativ Capricorn, organizat si pragmatic te va scoate din probleme.
Sfatul astrologului: Sa nu uiti niciodata ca pe un Leu autentic il caracterizeaza generozitatea. Rasplateste-i pe cei care iti sunt alaturi, prieteni, membrii familiei, colaboratori.

Zodia Fecioara

Surse de venit: Pentru cei nascuti in aceasta zodie, orice colaborare va fi deosebit de benefica pe plan financiar. De fapt, trebuie sa stiti ca nu veti reusi singuri sa va duceti la indeplinire planurile, ci doar daca va aliati cu alte persoane atat pe plan profesional cat si pe plan sentimental. Nativii Fecioara vor descoperi ca in doi, lucrurile merg mai usor, inclusiv pe plan material. Pentru cei singuri, Jupiter in casa 7 promite chiar si o casatorie, nu stati inchisi in casa. Cuvantul cheie este colaborare, de aceea discutati despre planurile voastre si siguri veti gasi o persoana gata sa va ajute.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Ianuarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc