Setari Cookie-uri

Horoscop chinezesc pentru 2010

2010 este Anul Tigrului in zodiacul chinezesc. Anul ce sta sa vina are cate ceva rezervat pentru toata lumea. Spun “sta sa vina” deoarece anul chinezesc va incepe de abia de pe 14 februarie. Tigrul va imprumutaacestui an caracterul sau deosebit. Prin urmare totul va fi mai activ, mai plin de viata si imprimat de un sentiment de curaj si mandrie personala. In plus daca e sa dam crezare miturilor chinezesti existenta unui Tigru in casa reprezinta cea mai buna protectie impotriva relelor, iar in acest an Tigrul isi va rasfrange inflenta asupra tuturor.

2010 este Anul Tigrului in zodiacul chinezesc. Anul ce sta sa vina are cate ceva rezervat pentru toata lumea. Spun “sta sa vina” deoarece anul chinezesc va incepe de abia de pe 14 februarie. Tigrul va imprumuta acestui an caracterul sau deosebit. Prin urmare totul va fi mai activ, mai plin de viata si imprimat de un sentiment de curaj si mandrie personala. In plus daca e sa dam crezare miturilor chinezesti existenta unui Tigru in casa reprezinta cea mai buna protectie impotriva relelor, iar in acest an Tigrul isi va rasfrange inflenta asupra tuturor.

1. Sobolan (1900, 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008)

Cei nascuti in Anul Sobolanului sunt caracterizati de un sarm deosebit ce ii transforma in magneti pentru persoanele de sex opus. Sunt muncitori si destul de perfectionisti. Si pe langa toate acestea, au tendinta sa mearga pana in panzele albe pentru a obtine ceva. Insa aceasta determinarea a lor e insotita si de un temperament vulcanic prin urmare acestia se pot enerva si impacienta destul de usor.

Nativii Sobolan vor avea un an in care se vor axa mult pe aspectele emotionale ale vietii lovindu-se din cand in cand de crize de melancolie profunda. Fiind mai emotivi decat de obicei acestia vor fi afectati usor de orice schimbari din viata lor avand impresia ca li se da peste cap intreaga existenta desi nu e cazul. Daca te numeri printre nativii Sobolan iti recomandam sa te concentrezi bine asupra lucrurilor pe care le faci, sa iti asumi cu gratie responsabilitatile ce iti revin si sa-ti pregatesti rezervele de calm si rabdare pentru a trece cu bine de perioadele mai turbulente.

Momentele bune vor fi acompaniate de perioade mai dificile principala explicatie fiind ca Tigrul de inscrie in categoria pisicilor ceea ce inseamna ca nu se impaca prea bine cu Sobolanul. Dar in jocul de-a soarecele si pisica nativii din Sobolan pot fi foarte isteti si agili. Daca isi canalizeaza eforturile cum trebuie si isi amintesc sa pastreze echilibrul in fiecare aspect al vietii vor scapa cu bine, ba chiar vor obtine si cateva victorii mult ravnite.

2. Bivol (1901, 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997 si 2009)


Cei nascuti in Anul Bivolului sunt, in general, persoane tacute, rabdatoare ce reusesc sa castige cu usurinta si pe buna dreptate increderea celor din jur. Tacerea acestora ascunde insa o oarece sensibilitate emotionala dar si o determinare puternica. Daca adesea se complac cu mersul lucrurilor si ii lasa pe altii sa conduca, atunci cand isi pun in minte ceva pot fi extrem de incapatanati. Prin urmare nu se lasa pana nu le iese voia. Nu pot suporta esecul iar cei ce le stau impotriva devin instant dusmani.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Ianuarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc