Setari Cookie-uri

Horoscop chinezesc pentru 2010

2010 este Anul Tigrului in zodiacul chinezesc. Anul ce sta sa vina are cate ceva rezervat pentru toata lumea. Spun “sta sa vina” deoarece anul chinezesc va incepe de abia de pe 14 februarie. Tigrul va imprumutaacestui an caracterul sau deosebit. Prin urmare totul va fi mai activ, mai plin de viata si imprimat de un sentiment de curaj si mandrie personala. In plus daca e sa dam crezare miturilor chinezesti existenta unui Tigru in casa reprezinta cea mai buna protectie impotriva relelor, iar in acest an Tigrul isi va rasfrange inflenta asupra tuturor.

Nativul Bivol va avea un an caracterizat de deschidere spirituala. Va lasa deoparte ideile preconcepute si sentimentele negative fata de cei ce nu ii impartasesc opiniile reusind astfel sa aiba o imagine mult mai clara asupra lumii inconjuratoare. Aceste reusite il vor ajuta pe nativul Bivol sa ii judece pe cei din jur intr-o maniera cat se poate de corecta si sa isi deschida mintea spre noi idei cu sanse mari de reusita. Datorita acestor aptitudini isi va reorganiza viata, lucru dorit de ceva vreme, nu doar pe plan spiritual ci si pe plan profesional.

Anul Tigrului ii aduce nativului Bivol o doza buna de noroc ajutandu-l sa se lanseze cu forta in orice provocare. Daca te numeri printre nativii Bivol retine ca acest avant extraordinar, rezultat al influentei Tigrului, trebuie moderat prin capacitatile tale. Nativii Bivoli au tendinta de a fi destul de grijulii in tot ceea ce fac, masurand de doua ori inainte sa taie o data ceea ce reprezinta un mare avantaj. Prin urmare te sfatuim sa faci acelasi lucru si cand vine vorba de provocari: alege-ti cateva batalii la care tii cu adevarat si du-le pana la capat.

3. Tigru (1902, 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010)

Nativii Tigru sunt sensibili, ganditori, empatici dar pot fi si foarte temperamentali. Persoane independente, acestia au in general probleme cu formele de autoritate si cu tiparele traditionale mai ales atunci cand aceastea le limiteaza cumva libertatea, de orice natura ar fi ea. Nativii Tigru au stofa de lider chiar daca nu sunt dispusi intotdeauna sa preia carma. Curajosi si puternici, sunt persoanele ideale pentru a lua decizii mai ales atunci cand nimeni nu pare in stare sa se ocupe de o problema. E adevarat ca uneori si deciziile lor pot fi pripite si gresite, dar isi asuma intotdeauna responsabilitatea pentru ele.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Ianuarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc