Setari Cookie-uri

Horoscop chinezesc pentru 2010

2010 este Anul Tigrului in zodiacul chinezesc. Anul ce sta sa vina are cate ceva rezervat pentru toata lumea. Spun “sta sa vina” deoarece anul chinezesc va incepe de abia de pe 14 februarie. Tigrul va imprumutaacestui an caracterul sau deosebit. Prin urmare totul va fi mai activ, mai plin de viata si imprimat de un sentiment de curaj si mandrie personala. In plus daca e sa dam crezare miturilor chinezesti existenta unui Tigru in casa reprezinta cea mai buna protectie impotriva relelor, iar in acest an Tigrul isi va rasfrange inflenta asupra tuturor.

A venit si Anul Tigrului astfel incat ar fi absurd ca nativii sa nu fie cei clar avantajati. Daca te numeri printre acestia, anul acesta vei fi caracterizat de o vointa deosebita astfel incat ti se va parea ca nimic nu iti poate sta in cale. Cum fiecare caracteristica a nativilor e accentuata acestia vor fi insa si predispusi la a lasa deoparte prudenta in ideea ca nimic nu poate face fata curajului lor. Anul acesta vointa devine pentru ei putere, in forma cea mai pura. E important pentru acestia sa combine totusi entuziasmul si incapatanarea cu putina prudenta pentru a evita dezamagirile care ii asteapta dupa colt.

Anul Tigrului il va incuraja pe nativ sa aleaga intotdeuna extremele dandu-i prea mult din orice. Drept rezultat nativul Tigru va fi vulnerabil la excese. Retine ca daca te joci pe marginea prapastiei risti sa cazi in ea. Prin urmare ceea ce faci s-ar putea sa se termine cu un succes rasunator sau cu un esec la fel de rasunator. Moderatie si controlul de sine trebuie sa intre pe agenda ta anul acesta.

4. Iepure (1903, 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999)

Cei nascuti in Anul Iepurelui sunt talentati, ambitiosi si elocventi. Aceste caracteristici le atrag admiratia si increderea celor din jur. Foarte calculati si plini de tact acestia isi pierd rar cumpatul. Au un fler deosebit in afaceri astfel incat se pot descurca cu succes in hatisurile acestei lumi. Acestia dau dovada de o intelepciune neasteptata pentru varsta lor astfel incat deciziile pe care le iau se dovedesc mai intotdeauna corecte.

Anul acesta va fi putin agitat pentru nativii Iepure astfel incat acestia vor obosi mai repede decat de obicei. Toata lumea va trage de ei prin urmare vor avea de cateva ori impresia ca nu mai pot face fata si ca singura solutie e sa sa retraga in lumea lor. Daca te numeri printre cei nascuti sub acest semn nu trebuie sa lasi agitatia si dificultatile sa te descurajeze. Rezerva-ti cateva momente pentru tine, aminteste-ti ca trebuie sa te organizezi mai bine si vei scapa de probleme inainte de a-ti da macar seama.

Circumstantele acestui an te vor face sa fii putin mai aerian, mai preocupat de problemele spirituale mai degraba decat de cele material. Acest mecanism de a face fata stresului se poate dovedi extrem de util pentru tine asa ca da-ti voie sa te detasezi.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Ianuarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc