Setari Cookie-uri

Horoscop chinezesc pentru 2010

2010 este Anul Tigrului in zodiacul chinezesc. Anul ce sta sa vina are cate ceva rezervat pentru toata lumea. Spun “sta sa vina” deoarece anul chinezesc va incepe de abia de pe 14 februarie. Tigrul va imprumutaacestui an caracterul sau deosebit. Prin urmare totul va fi mai activ, mai plin de viata si imprimat de un sentiment de curaj si mandrie personala. In plus daca e sa dam crezare miturilor chinezesti existenta unui Tigru in casa reprezinta cea mai buna protectie impotriva relelor, iar in acest an Tigrul isi va rasfrange inflenta asupra tuturor.

5. Dragon (1904, 1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000)

Nativii Dragon sunt, dupa cum indica si semnul zodiacal, persoane exotice, pline de energie, temperamentale si foarte incapatanate. Aceste caracteristici ii fac sa fie niste persoane aparent foarte excentrice. Nativii sunt insa, in acelasi timp, si persoane oneste, sensibile si demne de admiratie. Insa se evidentiaza si prin faptul ca stiu sa stea in bucatica lor si sa nu se bage unde nu le fierbe oala ceea ce ii face demni de toate laudele.

Nativii Dragon au multe lucruri in comun cu nativii Tigru prin urmare acest an ii va influenta si pe ei in mod pozitiv. Insa si acestia se vor dovedi predispusi la aceleasi problem ca si nativii Tigru. Au sanse mari sa se loveasca de esecuri daca nu reusesc sa-si modereze temperamental vulcanic. Anul acesta ar trebui sa dea crezare dictonului latin “calea de mijloc e aurita” si sa evite riscurile inutile.

Controlul de sine va fi vital pentru nativii Dragon. Pe masura ce reusesc sa evite excesele acestia se vor bucura de un an cat se poate de bun. Trebuie sa dea dovada de rabdare si sa isi canalizeze energia pentru o dezvoltare durabila a planurilor personale.

6. Sarpe (1905, 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001)

Nativii Sarpe sunt caracterizati de intelepciune prin urmare arareori au motive de ingrijorare cand vine vorba de situatia financiara. Tacuti, aparent intunecati, nativii Sarpe prefera sa asculte, sa judece bine si mai apoi sa atace, atunci cand e cazul. Persoane inteligente, nativii isi folosesc adesea ‘limba ascutita’ pentru a se impune. Pot fi foarte ironici astfel incat nu e de dorit sa fii impotriva lor. Cei nascuti in Anul Sarpelui sunt taciturni si aparent calmi insa pot si foarte pasionali, traind totul cu o intensitate marita.

Anul acesta influenta Tigrului va fi vizibila in accesele de idealism prin care va trece nativul Sarpe. In general grijuliu acesta va fi tentat sa lase deoparte prudenta si sa devina astfel vulnerabil. Increzator in oameni (caracteristica neobisnuita pentru nativul Sarpe), isi va deschide inima fara discernamant si risca astfel sa fie dezamagit si sa sufere.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Ianuarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc