Setari Cookie-uri

Astrologie: Personalitatea din spatele avatarului

Este posibil sa fi cunoscut un barbat pe o retea sociala care te-a atras de la inceput si ati inceput o comunicare pe internet prin chat. O alta posibilitate este ca sa fi intalnit un tip intr-o conjunctura care nu v-a lasat sa va cunoasteti suficient de mult si datorita circumstantelor sa dezvoltati o legatura tot prin intermediul internetului.

ZODIA TAUR

Avatarul barbatului din zodia Taur:

Barbatii din aceasta zodie sunt destul de clasici si isi aleg in general porecle cu care au fost alintati in liceu. In galeria lor foto vei gasi poze in care ei sunt imbracati eleganti sau se relaxeaza intr-o statiune exotica. Acesti barbati vor sa transmita unei femei ca le place sa savureze viata, la fel cum savureaza si sexul. Mai vor sa arate faptul ca apreciaza lucrurile de calitate si femeile care stiu sa se ingrijeasca de corpul lor. Nu le place prea mult sa palavrageasca pe chat, de aceea vor prefera sa o asculte pe femeia cu care discuta si sa mai dea din cand in cand un sfat, deoarece au mare incredere in punctul lor de vedere.

Ce ascunde el in spatele avatarului:

In spatele avatarului se ascunde un barbat comod, dornic de atingerea catifelata a corpului unei femei si de un mic dejun satios servit in pat. Nu le place deloc situatia de legatura la distanta, prin internet, de aceea daca i-ai atras atentia, atunci va incerca sa faca astfel incat sa aveti o relatie si in viata reala. Este sincer curios despre viata femeii cu care discuta deoarece pentru el conteaza toata detaliile, caci apreciaza doar femeile cu adevarat feminine. Din aceasta cauza va taia legatura cu personalitatile prea baietoase.

ZODIA GEMENI

Avatarul barbatului din zodia Gemeni:

Barbatii din zodia Gemeni adora noul, comunicarea si sunt foarte activi pe retelele sociale. Ei, in general, folosesc porecle amuzante si porecle din jocuri de cuvinte cu rezultate inedite. Galeria lor foto este plina de poze diverse, in care nativul Gemeni este implicat in diverse actiuni, cu multi prieteni. El vrea sa trasmit unei femei ca langa el niciodata nu se va plictisi. Ii place deosebit de mult sa vorbeasca de aceea iubeste chat-ul si in general are mai multe partenere de discutie. Glumeste des si intotdeuna va avea grija sa domine discutia.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Mai 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc