Setari Cookie-uri

Astrologie: Personalitatea din spatele avatarului

Este posibil sa fi cunoscut un barbat pe o retea sociala care te-a atras de la inceput si ati inceput o comunicare pe internet prin chat. O alta posibilitate este ca sa fi intalnit un tip intr-o conjunctura care nu v-a lasat sa va cunoasteti suficient de mult si datorita circumstantelor sa dezvoltati o legatura tot prin intermediul internetului.

Ce ascunde el in spatele avatarului:

In spatele avatarului se afla un barbat foarte curios de natura feminina, de ceea ce se afla in mintea femeii, misterul pe care el si-a pus in gand sa il descopere (chiar daca i s-a zis destul de multe ori ca niciodata nu va putea afla ce este in mintea unei femei). Acesta este motivul pentru care iti va pune tot felul de intrebari indiscrete si in secret te va testa. Daca te va gasi interesanta, va incerca sa faca intr-un fel sa va intalniti. Prin glumele si relaxarea pe care o afiseaza, incerca sa camufleze un orgoliu foarte mare, pe care este indicat sa nu il lezezi.

ZODIA RAC

Avatarul barbatului din zodia Rac:


Acesti barbati au tendinta de a-si alege porecle de personaje autoritate si protectoare, eventual din mitologie sau ezoterism. Galeria lor de poze iti va dezvalui multe lucruri despre acest nativ, deoarece barbatii din zodia Rac afiseza fotografii cu lucruri de care sunt atasati si care ii pasioneaza, fie ca este vorba de masina lor, de un loc anume, profesie sau membrii familiei. Poti afla astfel despre el ce anume conteaza foarte mult pentru el in viata sa de zi cu zi. Cand stati pe chat, va prelua rolul de consilier psihologic si iti va asculta problemele si nelinistile venind cu solutii practice. El vrea sa transmita unei femei faptul ca este un barbat cu calitati sufletesti si intelectuale remarcabile.

Ce ascunde el in spatele avatarului

Nativii Rac sunt printre cei mai secretosi nativi din tot zodiacul, de aceea vei constata cu surprindere ca dupa ce el va sti fiecare detaliu despre tine, tu inca nu ai aflat nici 20% despre el. El te studiaza prin discutiile voastre si va cauta sa faca astfel incat sa fie idealul tau. Isi ascunde nelinistile, esecurile din viata sentimentala si punctele vulnerabile cu maiestrie. In general, barbatii Raci apreciaza relatiile pline de caldura sufleteasca din viata reala, de aceea daca acest barbat se implica activ in relatii din lumea virtuala, poti sa fii sigura ca a trait o trauma in viata reala. Astrele iti recomanda sa investighezi ce s-a intamplat cu el in trecutul recent.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Mai 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc