Setari Cookie-uri

Astrologie: Personalitatea din spatele avatarului

Este posibil sa fi cunoscut un barbat pe o retea sociala care te-a atras de la inceput si ati inceput o comunicare pe internet prin chat. O alta posibilitate este ca sa fi intalnit un tip intr-o conjunctura care nu v-a lasat sa va cunoasteti suficient de mult si datorita circumstantelor sa dezvoltati o legatura tot prin intermediul internetului.

ZODIA LEU

Avatarul barbatului din zodia Leu:


Barbatii din zodia Leu adora sa se afiseze pe retelele sociale si sa adauge foarte multi prieteni. Ei aleg cel mai adesea porecle care sa ii asemene cu oamenii faimosi: actori, cantareti sau politicieni. Galeria lor de poze este spectaculoasa, cu multe fotografii in care ei zambesc larg, intr-o situatie care ii prezinta relaxati si de succes: in concediu in cadrul unor peisaje superbe, imbracati elegant la o festivitate sau o intalnire de afaceri, cu o masina de ultima ora etc. Ei vor sa fascineze si sa arate femeilor ca sunt barbati demni de admiratie. In conversatia pe care o poarta, sunt foarte talentati la seductie si la complimente.

Ce ascunde el in spatele avatarului


Oricat de rau le-ar merge in viata reala, acesti nativi iti vor crea mirajul ca ei sunt oameni de succes, cu o viata fericita si perfecta. Este indicat sa investighezi, inainte sa crezi tot ce ti se spune. Barbatul care se ascunde in spatele avatarului este optimist, insa nu este mereu suficient de sigur pe sine pentru a face pasul pe care tu il astepti atat de mult. Putina incurajare si cateva laude din cand in cand ii vor face bine. Nu iti va spune, dar asteapta de la o femeie sa ii completeze imaginea sociala, de aceea va fi atent la cuvintele pe care le folosesti si la fotografiile pe care le ai. Sa nu ii cazi in capcana cand iti va cere poze in care sa arati ”naturala si nearanjata”: arata-i doar cele mai reusite fotografii ale tale!

ZODIA FECIOARA

Avatarul barbatului din zodia Fecioara

Un barbat inteligent, insa de moda veche, nativul Fecioara tinde sa isi aleaga porecle pentru lumea virtuala din cele pe care le poarta si in viata de zi cu zi. Ii place natura, ii plac excursiile si are in general o pasiune pentru o activitate anume, de aceea fotografiile din galeria lui vor vorbi despre acest lucru. El vrea sa arate unei femei ca este un iubit tandru, la fel de pasionat de femei precum de activitatea sa preferata. Aflat sub semnul lui Mercur, acest barbat iubeste sa comunice si este maestru in jocul cuvintelor. Bun ascultator, foarte atent la detalii, stie sa dirijeze o discutie in directia in care el doreste.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Mai 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc