Setari Cookie-uri

Astrologie: Afla numarul destinului tau!

Numarul destinului este unul deosebit de important in numerologie, deoarece se calculeaza pe baza datei de nastere si este considerat a fi un numar care arata directia vietii unei persoane. Acest numar magic vorbeste atat despre anumite caracteristici de personalitate cat si despre evenimente predestinate in viata unui om.

Numarul destinului 3

Optimismul si creativitatea te caracterizeaza. Te plictisesti usor, cauti mereu ceva ce sa iti puna imaginatia in functiune. Cariera potrivita pentru tine este cea legata de scris, comunicare sau de arte, deoarece iti da posibilitatea de te exprima in variate moduri. In dragoste, esti nelinistita si adesea indecisa. Cauti o iubire pasionala, care sa te transpuna in situatia eroinelor din filme si bineinteles, sa aiba un sfarsit fericit.

Numarul destinului 4

Spiritul practic si abilitatile de organizare sunt trasaturi cu care ai fost inzestrata la nastere. Castigi usor admiratia celor din jur datorita modului in care rezolvi probleme complexe. Vei fi cu adevarat implinita daca munceti intr-o companie mare, pe un post legat de contabilitate sau management. In dragoste, iti este predestinat sa ai o singura iubire adevarata si o casatorie durabila, bazata mai mult pe respect reciproc, decat pe pasiune trecatoare.

Numarul destinului 5

Te simti atrasa de aventura, iti plac calatoriile si distractiile. Tu traiesti momentul prezent si adori schimbarile. Monotonia te deprima. Iti este predestinat sa schimbi mai multe locuri de munca si domenii de activitate de-a lungul vietii. Vei fi implinita daca vei lucra in domeniul hotelier, al turismului sau vei avea un loc de munca care iti pretinde deplasari. Vei avea mai multe iubiri pasionale. Foarte probabil, sufletul pereche il vei intalni intr-o calatorie.

Numarul destinului 6

Ti-a fost predestinat sa fii o femeie frumoasa, cu mult farmec si senzualitate. Sexul opus este atras de tine si ai multe propuneri pentru o relatie. Tu insa il cauti pe acel unic barbat care se va ridica la nivelul idealurilor tale. Esti norocoasa, caci iti este predestinat sa te casatoresti din dragoste. Pe plan profesional, ve face cariera daca iti dezvolti talentele artistice sau lucrezi cu oamenii caci ai abilitati speciale in aceste directii.

Numarul destinului 7

Tot ceea ce este ocult si misterios te atrage intr-un mod inexplicabil. Iti place sa studiezi astrologia, psihologia si stiintele ezoterice. Nu esti o persoana foarte sociabila, dar ai darul de a-i sfatui si ghida pe altii. Iti este predestinat sa inveti pe altii si de aceea, mai repede sau mai tarziu, vei fi o persoana de baza la locul tau de munca. Traiesti mai multe dezamagiri in dragoste. Sufletul tau sensibil va fi insa iremediabil cucerit de un barbat tandru si inteligent.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Mai 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc