Setari Cookie-uri

Astrologie: Afla numarul destinului tau!

Numarul destinului este unul deosebit de important in numerologie, deoarece se calculeaza pe baza datei de nastere si este considerat a fi un numar care arata directia vietii unei persoane. Acest numar magic vorbeste atat despre anumite caracteristici de personalitate cat si despre evenimente predestinate in viata unui om.

Numarul destinului 8

Esti o persoana energica si motivata, dornica de a detine controlul asupra a tot ceea ce se petrece in jur. Nu iti place sa fii controlata. Ai reactii puternice la evenimente si incerci sa iti modifici destinul dupa vointa ta. In dragoste, va fi greu sa gasesti un barbat care sa accepte o femeie ambitioasa si competitiva ca tine in viata lui. Succesele pe care le obtii pe plan profesional si material vor fi rasunatoare, chiar daca ai parte de lupte numeroase.

Numarul destinului 9

Idealista, visezi la o lume perfecta, in care oamenii sunt cu totii buni si generosi. Pui mult suflet in relatiile tale, ajuti pe toata lumea si astepti ca destinul sa iti intoarca binele inapoi. Ceea ce se va intampla, insa nu mereu pe caile pe care ti le imaginezi tu. Pe plan profesional, iti poti gasi implinirea daca lucrezi la un proiect umanitar sau ecologic. Iti este predestinat sa aduci binele in lume. In dragoste, vei cauta destul de mult pana sa gasesti barbatul potrivit tie, dar cautarile tale vor fi recompensate.


Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Mai 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc