Setari Cookie-uri

Astrologie: Incompatibilitati zodiacale

Compatibilitatea dintre zodii este un subiect puternic dezbatut: care sunt cele mai compatibile zodii, cu ce zodie poti avea o casa buna etc. Ce se intampla insa daca te intalnesti cu un barbat atragator, nascut intr-o anumita zodie si descoperi apoi cu dezamagire ca zodia lui se afla pe lista neagra? De ce anumite zodii sunt declarate incompatibile? Poate iubirea depasi incompatibilitatea de caractere despre care te avertizeaza zodiacele? Exista posibilitatea de a avea o relatie satisfacatoare si in cazul unei incompatibilitati zodiacale? Mai jos vei gasi raspuns la aceste framantari, deoarece astazi vom trece in revista incompatibilitatile zodiacale, subiectul tabu si sensibil al astrologiei moderne.

Sfatul astrologului: Luptati impreuna pentru prosperitatea financiara, caci lipsa banilor va poate distruge relatia. Exersati increderea in partener si evitati scenele de gelozie.

Crucea mutabila

In aceasta categorie intra relatia dintre zodiile Gemeni, Fecioara, Sagetator, Pesti. (de exemplu: nativ Gemeni si nativ Fecioara, nativ Sagetator si nativ Pesti etc.)

Nativii din zodiile mutabile sunt experti in negociere, foarte adaptabili si comunicativi. Teoretic, ar trebui sa se inteleaga excelent, deoarece comunicarea este premiza unei relatii bune. Practic, viziunile lor asupra vietii sunt adesea diferite. Relatia lor porneste cu un mare entuziasm, dar sunt nativi care se plictisesc usor. Pe termen lung, unul din ei poate deveni indecis daca a facut sau nu alegerea corecta. In plus, fiind schimbatori din fire, dupa 5 - 10 ani de relatie se pot transforma atat de mult incat ajung sa nu mai aiba pasiuni comune si sa se desparta amiabil.

Sfatul astrologului: Mentineti comunicarea vie si feriti-va de monotonie. Presarati-va relatia cu mici surprize, excursii si experimentati tot timpul ceva nou.

Zodiile invecinate

Dificultati de relationare apar intre zodiile invecinate. In aceasta categorie intra: compatibilitatea Berbec-Taur, compatibilitatea Taur- Gemeni, compatibilitatea Gemeni-Rac, compatibilitatea Rac-Leu, compatibilitatea Leu-Fecioara, compatibilitatea Fecioara-Balanta, compatibilitatea Balanta-Scorpion, compatibilitatea Scorpion-Sagetator, compatibilitatea Sagetator-Capricorn, compatibilitatea Capricorn-Varsator, compatibilitatea Varsator-Pesti, compatibilitatea Pesti-Berbec.

Atractia contrariilor reprezinta motivul pentru care acesti nativi incep o relatie. Caracterul lor insa difera foarte mult. De exemplu: zodia Berbec este semn de foc si cardinal, zodia Taur este semn de pamant si fix. Problema principala este comunicarea, datorita diferentelor de caracter si de gandire. Totusi, acesti nativi au fost atrasi unul de celalalt deoarece au sesizat la persoana iubita calitati diferite de ale lor pe care le-au admirat sincer. Din pacate, dupa un timp incep sa vada mai mult slabiciunile perechii lor, decat calitatile sale.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc