Setari Cookie-uri

Astrologie: Incompatibilitati zodiacale

Compatibilitatea dintre zodii este un subiect puternic dezbatut: care sunt cele mai compatibile zodii, cu ce zodie poti avea o casa buna etc. Ce se intampla insa daca te intalnesti cu un barbat atragator, nascut intr-o anumita zodie si descoperi apoi cu dezamagire ca zodia lui se afla pe lista neagra? De ce anumite zodii sunt declarate incompatibile? Poate iubirea depasi incompatibilitatea de caractere despre care te avertizeaza zodiacele? Exista posibilitatea de a avea o relatie satisfacatoare si in cazul unei incompatibilitati zodiacale? Mai jos vei gasi raspuns la aceste framantari, deoarece astazi vom trece in revista incompatibilitatile zodiacale, subiectul tabu si sensibil al astrologiei moderne.

Sfatul astrologului: Fiti toleranti cu defectele pe care le vedeti la perechea voastra. Incercati sa nu criticati. Amintiti-va ca v-ati indragostit de persoana iubita pentru ca avea o persoanalitate aparte de a voastra.

Raportul de inconjunctie

Raportul de inconjunctie se formeaza cand vorbim de: compatibilitate Berbec-Fecioara, compatibilitate Taur-Balanta, compatibilitate Gemeni-Scorpion, compatibilitate Rac-Sagetator, compatibilitate Leu-Capricorn, compatibilitate Fecioara-Varsator, compatibilitate Balanta-Pesti, compatibilitate Scorpion-Berbec, compatibilitate Sagetator-Taur, compatibilitate Capricorn-Gemeni, compatibilitate Varsator-Rac, compatibilitate Pesti-Leu.

Cel mai adesea acesti nativi sunt atrasi unul de celalalt, dar nu prea inteleg nici ei de ce. Au caractere diferite, dar parca ii leaga ceva. Misterul reprezinta ingredientul de baza in aceasta relatie. Din pacate, dupa ce dispare misterul si dragostea pasionala, daca cei doi nu au reusit sa ajunga la o comunicare foarte buna, cunoastere reciproca si prietenie sincera, atunci inca se vor mai intreba, de data aceasta cu o vadita dezamagire: ”Ce anume m-a putut atrage la persoana aceasta?”.

Sfatul astrologului: Puteti avea o relatie foarte buna daca veti comunica mult, veti fi sincer interesati sa cunoasteti toate secretele persoanei iubite si o sa ajungeti la o prietenie bazata pe incredere reciproca. Aceasta este reteta succesului pentru voi.

Nativii nascuti in aceeasi zodie

Unele zodiace prezinta ca fiind o buna relatie intre nativi nascuti in aceeasi zodie, pe cand alte zodiace spun despre relatia de acest tip ca fiind dificila. Adevarul se afla undeva la mijloc.

Nativii nascuti in aceeasi zodie au calitati si slabiciuni asemanatoare. Daca cele doua persoane au ajuns la o maturitate psihologica atunci isi pot controla slabiciunile si manifesta in special calitatile zodiei lor, relatia lor fiind foarte buna. Daca insa unul din ei sau ambii sunt inca imaturi emotional sau prea tineri, fara sa fi trecut prin testele vietii, atunci relatia va fi deosebit de tensionata, plina de santaje emotionale si instabilitate.

Sfatul astrologului: Daca sunteti implicati intr-o astfel de relatie, succesul depinde de hotararea fiecaruia dintre voi doi de a se autodezvolta. Cititi despre defectele zodiei voastre si aveti in special grija sa le depasiti.


Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro





Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc