Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodii bune, zodii rele. Tu de care esti?

Multa lume incearca sa afle care este cea mai buna zodie, precum si daca cea in care s-a nascut este o zodie buna. Altii sunt suparati pe zodia nativa pe care o considera rea. In acest articol o sa analizam mitul zodiilor bune si rele.

Nativ aflat intr-o perioada trista din viata lui: Se victimizeaza, dramatizeaza lucrurile, invinovateste pe altii cu usurinta, nu ii pasa de altii, devine rece, egoist, dominator. Are o atractie irezistibila spre excese diverse (alcool, tutun, droguri) si aventuri sexuale.

Zodia Varsator

Nativ aflat intr-o perioada fericita din viata lui: Este prieten cu toata lumea, isi face planuri pentru calatorii diverse, face acte de altruism, manifesta tandrete si romantism, este atras de filosofie, literatura si spiritualitate, este sincer interesat de altii.

Nativ aflat intr-o perioada trista din viata lui: Traieste in lumea lui de idei, inconjurat de carti, fara sa simta nevoia sa se deschisa spre ceilalti. Nu stie ce sa faca cu propria sa viata, simte ca nu isi gaseste locul. Se plange des si vede lucrurile in negru.

Zodia Pesti

Nativ aflat intr-o perioada fericita din viata lui: Are multa creativitate artistica si iubire de oferit. Crede in adevar, dreptate si iubire, simte nevoia sa ofere dragoste, viseaza des cu ochii deschisi si isi urmeaza visele, crezand ferm in norocul sau.

Nativ aflat intr-o perioada trista din viata lui: Se considera o persoana ghinionista, ii este frica sa riste, are mari indoieli cu privire la orice, este suspicios, tinde sa manipuleze si sa nu spuna tot adevarul, tinde sa supraanalizeze o problema.

Observatie:
Cand vedeti ca o persoana apropiata manifesta slabiciunile tipice zodiei sale, trebuie sa ii dati ajutor, deoarece este un semn clar ca trece prin vremuri grele si are nevoie de suport.

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Noiembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc